Tavanele casetate – o alternativa moderna si practica

Adaptarea design-ului interior la tendintele moderne poate parea o munca pe cat de atragatoare, pe atat de complicata. M&M Construct vrea sa ofere tuturor persoanelor posibilitatea la a ajunge la conturarea unui cadru in totalitate pe gustul lor prin serviciile de amenajari interioare pe care le presteaza. Montarea de tavane casetate poate avea un impact masiv asupra felului in care arata o camera si este totodata o metoda mult mai practica. Astfel ca, in doar cateva ore te poti bucura de incaperi cu un aspect total schimbat, prin simpla inlocuire a tavanului clasic cu unul de inspiratie moderna.

Care sunt avantajele montarii unui tavan casetat?

Primul aspect care face din acest model cea mai avantajoasa alternativa este faptul ca pot fi integrate in cladiri de orice natura, indiferent de dimensiuni sau decor. Sunt o varianta foarte practica, data fiind structura pe care se bazeaza. Dupa cum ii spune si numele, tavanul casetat este conceput din casete distincte ce sunt alaturate in vederea obtinerii unei suprafete perfect acoperite.

Un alt avantaj este dat de faptul ca, fiind alcatuit din mai multe piese, la fel ca un puzzle, in momentul in care este nevoie, una sau mai multe placute pot fi inlocuite cu succes. Astfel ca, in cazul unei avarii, nu va fi nevoie de inlocuirea intregii constructii, ci doar a partilor afectate.

De asemenea, in comparatie cu variantele clasice, tavanul casetat poate fi inlocuit ori de cate ori este nevoie sau se doreste acest lucru. Nefiind o solutie permanenta si ireversibila, atunci cand va doriti un alt aspect, puteti schimba oricand toate casetele sau doar o parte din acestea.

Nu in ultimul rand, permite personalizarea estetica si practica. Fie ca va doriti anumite nuante sau ca piesele sa fie dispuse in asa mod incat sa creeze modele unice, specialistii vor putea pune in practica orice idee creativa. Este un proces extrem de flexibil si se poate adapta cu usurinta tuturor cerintelor pe care ni le comunica clientii nostri. 

Spatiile in care se poate aborda un astfel de design

Pentru ca vrem ca serviciile noastre sa fie accesibile pentru absolut toata lumea, nu impunem conditii cu privire la tipul de spatiu care permite implementarea unui asemenea tip de tava. Desi in prima instanta a fost conturat pentru spatii largi, unde un tavan liniar nu ar fi fost o solutie viabila, acum poate fi abordat chiar si in propriile locuinte, date fiind avantajele practice si estetice pe care le poseda.

Preturi de neratat

Calitatea oferita de M&M Construct depaseste cu mult preturile setate., Astfel ca vrem sa oferim acces la serviciile noastre fara o9impedimente de natura financiara tuturor celor ce apeleaza la noi, fie ca e vorba de spatii rezidentiale, comerciale sau chiar industriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *