Surprizele lunii martie la Shopping City Târgu Jiu: Street Food în parcarea centrului comercial și super premii pentru utilizatorii SPOT

Luna martie vine cu o mulțime de surprize pentru clienții Shopping City Târgu Jiu. În perioada 16 – 19 martie, în parcarea centrului comercial va avea loc eStrada Food Festival, un eveniment culinar de neratat. De asemenea, cu ocazia lansării colecției de haine de primăvară, până la sfârșitul lui martie, utilizatorii SPOT pot câștiga premii garantate.

eStrada Food Festival la Shopping City Târgu Jiu

În perioada 16 – 19 martie, parcarea Shopping City Târgu Jiu va deveni locul perfect pentru gurmanzi, care vor descoperi noi arome și gusturi din bucătării din întreaga lume. Preparatele vor varia de la burgeri delicioși, preparate mexicane, sandwich-uri cubano și pleșcăviță, până la specialități din bucătăria canadiană și austriacă și multe alte deserturi savuroase. În plus, pe lângă experiența culinară, centrul comercial va organiza un cooking show și un Live DJ Concert pentru distracția clienților care vor savura bunătățile pregătite de food truck-uri. Mai multe detalii aici.

Play with Fashion și câștigă premii în SPOT

La Shopping City Târgu Jiu, clienții sunt liberi să se joace cu moda și să se exprime în feluri diferite. Sezonul acesta vine cu o mulțime de propuneri de culori puternice și imprimeuri exotice, în mixuri îndrăznețe și fresh. Secretele unui look modern ale acestei primăveri sunt ținutele în nuanțe vibrante, printre care și culoarea vedetă a anului – Viva Magenta. Jachetele crop sunt încă cea mai stylish alegere pentru zilele răcoroase, iar noutatea vine din varietatea de culori disponibile, inclusiv albastru electric, verde crud sau roz liliac. Hanoracul este, de asemenea, un must have și poate fi purtat într-o varietate de stiluri, de la glamour, la ținute casual.

În plus, în perioada 15 – 31 martie, Shopping City Târgu Jiu le oferă garantat un premiu utilizatorilor SPOT care fac cumpărături de minimum 300 de lei, pe maximum două bonuri fiscale pe care le scanează în secțiunea „Răzuiește și Câștigă” din aplicație. Aceștia pot câștiga instant, în limita stocului disponibil,  produse și accesorii de îngrijire, vouchere de cumpărături, bijuterii și produse home deco. Dar premiile nu se opresc aici! Participanții sunt înscriși automat în tragerea la sorți pentru premiul cel mare: un set ceas și brățară Armani Exchange. Mai multe detalii pe shoppingcitytargujiu.ro

Despre aplicația SPOT

Experiența de shopping este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Târgu Jiu. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

The post <strong>Surprizele lunii martie la Shopping City Târgu Jiu: Street Food în parcarea centrului comercial și super premii pentru utilizatorii SPOT</strong> appeared first on Stirile Olteniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *