Sucul de aronia si catina, ajutor in curele de slabire

Spre deosebire de solutiile “minune” propuse pentru slabit, numeroase studii au demostrat efectele benefice ale fructelor de aronia in curele de slabire. Sub forma de suc natural 100% Aronia Charlottenburg, preparatul ofera beneficiile aroniei si catinei, intr-o combinatie extrem de bogata in antioxidanti si cu un nivel caloric redus. 

Intr-o dieta echilibrata, acompaniata de miscarea zilnica, aronia actioneaza ca un supliment nutritiv de natura sa protejeze inima, sa reduca valorile colesterolului, ale glicemiei si sa lupte impotriva radicalilor liberi. In plus, ofera organismului usor slabit prin dieta, un plus de energie si o doza de vitamine si minerale atat de binevenite.   

De ce este aronia buna pentru slabit?

1. Impiedica formarea depozitelor de grasime

Beneficiile sucului de aronia se resfrang atat asupra persoanelor care doresc sa slabeasca sau sa isi mentina greutatea, fara a renunta la anumite placeri culinare, dar si asupra celor care aleg un regim hipocaloric pentru a pierde din masa corporala. Cu un conținut ridicat de antocianine, sucul din fructe de aronia imbunatateste considerabil nivelul colesterolului si impiedica formarea depozitelor de grasime in zona abdominala. Cu aronia, exercitii fizice si o dieta echilibrata, se poate obtine, dar si mentine un abdomen de invidiat.

2. Regleaza tranzitul intestinal

Supraponderalitatea este asociata adesea cu un tranzit intestinal lent, cu episoade de constipatie si balonare si multe produse de slabit se bazeaza pe efectul purgativ al preparatelor. Sucul de aronia si catina trateaza bland si natural problema tranzitului lent, putand fi folosit atat ca remediu, cat si ca metoda de preventie a problemelor digestive.

3. Energizeaza si confera senzatia de satietate

Deseori in timpul dietei de slabit se intampla ca persoana sa fie lipsita de energie. Prin aportul de vitamine si minerale benefice organismului, dar si prin continutul caloric redus, se poate obtine un tonus bun si in timpul dietei. Prin gustul sau dulce si senzatia de satietate pe care o ofera, sucul poate fi consumat atat la micul dejun, cat si ca gustare in orice alt moment al zilei.

Pentru a beneficia de efectele benefice ale aronia, se recomanda consumul zilnic a 100 ml de suc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *