Stiluri și imagini la modă pentru geaca de damă și bărbați

Designeri celebri și-au prezentat deja colecțiile de toamnă-iarnă pentru bărbați și femei. O geacă la modă este un element important al unei garderobe moderne, nu numai pentru bărbați, ci și pentru femei. 

Gecile la modă vor completa perfect look-urile în stil business, și de asemenea, vor ajuta la crearea unui look excelent într-un stil casual sau stradal la modă.

Noile tendințe pentru geci damă sugerează alegerea unui model potrivit stilului tău. Alungite, scurte, strălucitoare sau pastelate, cu imprimeu sau monocrom, auster sau glamour, fiecare dintre stilurile de geci damă la modă, poate fi prezent în look-uri noi și proaspete pentru sezonul 2022-2023.

Geci damă – stiluri și culori

Dacă ideea ta de geacă este asociată exclusiv cu imagini business și stricte, sau cu look-uri masculine, atunci astăzi te vei convinge că o geacă de damă este magnifică în ținutele moderne de top, fiind unul dintre principalele articole de bază ale dulapului pentru femei.

Designerii creează imagini șic cu jachete într-o soluție romantică și chiar completează look-urile de seară cu geci peste rochii. 

O imagine foarte stilată pentru seară, poate fi obținută cu o geacă combinată cu pantaloni sau salopete de seară.

La capitolul nuanțe, designerii au scos în evidență nuanțe de negru, roșu, gri, albastru, roz, teracotă, kaki, crem și bej care au fost incluse în ultimele colecții la prezentările de modă.

Imprimeurile pentru geci damă sunt carouri și amprenta animal, care vor adăuga originalitate și strălucire deosebită imaginilor femeilor. 

Decorul cu franjuri, stilul cowboy și geaca clasică vor fi la mare căutare în noul sezon de modă. Un detaliu foarte la modă pentru geaca de damă modernă, este prezentat sub forma unui rever contrastant dintr-un material satinat, care creează un accent deosebit de strălucitor. 

De asemenea, stiliștii recomandă completarea gecilor alungite cu o curea, iar dacă se dorește, putând asorta o geantă elegantă.

Geci bărbați la modă

Couturierii celebri din sezonul toamnă-iarnă au oferit bărbaților o gamă largă de geci elegante. În colecțiile de modă pentru sezonul rece au fost prezentate diferite stiluri de geci pentru bărbați, de la cele militare la clasice montate.

Pentru bărbați vor fi relevante următoarele tipuri de geci: din denim, sport, din material impermeail, din piele si alte materiale, modele matlasate, geci de puf, geci bombardier.

Dintre materiale, cele mai relevante vor fi pielea naturală și pielea de căprioară, denim și țesătura impermeabilă.

Dar pe podiumurile de modă au apărut geci bărbați din materiale neconvenționale precum velur și catifea. În ceea ce privește paleta de culori, aproape toate nuanțele vor fi la modă: de la culorile clasice de negru, maro și alb până la nuanțe luminoase și saturate.

Geci bărbați – culori și imprimeuri

Nuanțele laconice sunt mai potrivite pentru bărbații conservatori. Bărbații îndrăzneți și carismatici sunt gata să poarte geci elegante în tonuri galbene, roșii, vișiniu, albastru, portocaliu, albastru deschis, kaki, muștar, care sunt în tandem cu blugi și pantaloni informali.

Noutățile la modă pentru jachetele bărbați sunt adesea decorate cu imprimeuri geometrice, litere, logo-urile mărcilor celebre, tranzițiile de culoare și alte modele care vor fi relevante.

Pe podiumurile de modă au fost prezentate geci stilate pentru bărbați cu diferite finisaje, glugă, buzunare plasate, dungi strălucitoare, gulere neobișnuite tip șal, manșete etc.

Opțiunile de jachete pentru perioada caldă a toamnei sunt prezentate prin soluții mega-modă în diferite stiluri. Unul dintre stilurile pe care bărbații le iubesc este geaca bomber.

Designerii oferă bărbaților modele din diferite materiale, dar cele mai populare sunt pielea, pielea de căprioară și matelialul impermeabil.

Bărbații conservatori pot alege o geacă bomber în culori clasice monocrome, precum negru, alb sau maro. Iubitorii de culori bogate au ocazia să cumpere o geacă bomber în culori saturate.

De asemenea, pentru geci bărbați sunt folosite accesorii precum fermoare metalice și nituri ca decor. Gecile bomber elegante se potrivesc perfect atât pentru un aspect discret cât și informal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *