Stailer pentru programări la saloane hair & beauty – fântâna tinereții online

În palmele tale ai telefonul de pe care citești aceste cuvinte. Ia-mă în serios când îți spun că acum nu mai trebuie să dai un telefon ca să te programezi la un salon. Femeile au multă treabă dacă vor să se mențină tinere mai mult timp. Efectele îmbătrânirii nu apar așa peste noapte, însă apar în timp. Știai că trebuie să folosești protecție solară zilnic? Chiar și iarna? Eu sunt aia de te anunță, dar și eu sunt vinovată de a nu respecta acest lucru.

Deși eu sunt în floarea vârstei cum s-ar spune, îmi cade inima-n stomac când îmi dau “Bună ziua!” copiii din scara blocului și brusc mă simt cam ofilită. Eram tânără și frumoasă până într-o zi când un puști mă oprește și mă întreabă “Tanti, nu cumperi niște urzici?”. Dacă mi le frecam de față și aveau un efect magic de întinerire mă bătea gândul, dar așa n-am ce face cu ele.

Deja văd formarea unui șanț în mijlocul frunții, rid moștenit genetic de la mama. Îmi pierd zilele încercând să stau cu fruntea dreaptă, ca să nu încep să semăn cu un Shar Pei. Victoria Beckham e mic copil pe lângă skill-urile mele de poker face. Totuși, oricât ai încerca să eviți formarea ridurilor de expresie, viața trebuie trăită, simțită, trebuie să râzi cu poftă și să zâmbești oamenilor. Stailer te ajută totuși să ajungi mai rapid la un salon de înfrumusețare ca să-ți menții radianța chipului, oricând îți dorești tu.

Indiferent de vârstă, oricine știe să utilizeze Stailer

Platforma online este extrem de simplă, nu trebuie să fii obsedată de tehnologie ca să o deslușești. Intri pe Google pe pagina stailer.ro și selectezi filtrele de acolo. Setezi orașul din care ești, genul feminin în acest caz, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora la care ești tu disponibilă. Și așa viața trece pe lângă tine și într-o clipă ajungi la numărul de 50. Mai ai tu timp să aștepți și după stilistul tău să îți faci un tratament facial? Normal că n-ai și fântâna răbdării seacă de la an la an, pentru că observi că n-are rost să te stresezi cu lucruri triviale și-ți consumi energia, doar unde se merită.

Stailer activează în Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București momentan. A fost conceput pentru a ușura viața atât a clienților cât și a stiliștilor. Acum ei se pot întâlni mai rapid prin intermediul ei.

Beneficiile Stailer cu siguranță or să-ți încânte inima veșnic tânără

Platforma este complet gratuită și va deveni cu siguranță modalitatea preferată de a face programări de acum. Nu ai nevoie de cont pentru a ți le face rapid, mai ales când e vorba de vreo urgență a look-ului. Nu te baza pe stilistul pe care-l cunoști, fiindcă nu are loc liber așa rapid. Caută mai bine un salon disponibil, cu Stailer, fiindcă sigur se găsește unul în tot orașul să te primească.

Contul creat totuși are mai multe avantaje. De fapt, în sine, toată platforma îți aduce numai câștiguri, de timp, de energie, flexibilitate pe care nu credeai că o să o ai vreodată. Adică cel puțin în materie de programări, dacă oasele au cam început să scârțâie de la o vreme. Îmi aud și eu genunchii pocnind ca popcornul și mă întreb uneori dacă ăla-i sfârșitul meu. De pe cont îți poți seta și remindere, pentru că da, îți trebuie, recunoaște. Nu ții minte nici datele de naștere ale oamenilor importanți din viața ta, darămite ale programărilor făcute. Stailer se ocupă de reamintire, tu doar trebuie să le setezi din platformă.

Intră și tu în lumea Stailer, unde-ți faci programări câte vrei, oricând, gratuit. Acum totul depinde doar de timpul tău, nu al stiliștilor. Pentru alte detalii scrie la [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *