Solicitantii serviciilor Realcont in urma unei analize ceva mai temeinice, vor constata ca de fapt platesc mult mai multi bani

Ce-ar fi insemnat pentru antreprenori ca in perioada pandemiei sa lucreze cu toate departamentele complete ca in vremurile bune?

Se poate lua ca exemplu un hotel mare, fie el de patru stele si situat central in Bucuresti. La vremea in care zborurile erau inchise si oamenii nu calatoreau nici in orasele sau localitatile lor fara declaratie pe proprie raspundere, cine venea sa se cazeze in acel hotel?

Lipsa incasarilor a determinat in mod logic restrangerea cheltuielilor ca datoriile sa nu se acumuleze. Cei doi-trei contabili ar fi fost de prisos si atunci, ei au putut fi trecuti in somaj si contabilitatea tinuta de Realcont pentru ca toti antreprenorii, in urma unei analize ceva mai temeinice, vor constata ca de fapt platesc mult mai multi bani solicitand servicii de contabilitate de la distanta.

De fapt cum se fac economii cu ajutorul echipei de contabili pe care firma Realcont o pune la dispozitia antreprenorilor?

  1. Prin faptul ca dispar din schema cheltuielile facute luna de luna cu biroul departamentului de contabilitate. Sunt multe de spus aici, mai ales de cand energia electrica s-a scumpit si caldura a devenit un lux pentru multi. Contabilii au nevoie de lumina in birourile lor, de caldura, de fel si fel de echipamente si dispozitive care sunt consumatoare de electricitate. Sunt printate documente si se preconizeaza ca si pretul hartiei va creste considerabil.
  2. Salariul unui angajat, plus plata la Casa de Asigurari de Sanatate si contributia angajatorului la Casa de Pensii este mult mai mare decat „inchirierea” unui contabil care lucreaza din afara, fiind angajatul altei firme. In acest mod, antreprenorul economiseste: banii de concediu, eventualele prime, sustinerea asigurarilor angajatului.
  3. Realcont isi rasplateste clientii care solicita serviciile sale. In afara unor evidente contabile fara greseala si terminate la timp, firma de contabilitate ofera daruri colaboratorilor, ajutandu-i sa faca economii mari si sa obtina beneficii. De plida, noii clienti beneficiaza de tarife preferentiale in primele 3 luni de contract. Pentru ei serviciile sunt la jumatate de pret. Se intelege ca o persoana aflata la inceput de drum in lumea afacerilor va fi in culmea fericirii sa primeasca un asemenea ajutor. Dar nici clientii fideli nu sunt neglijati. Un contract semnat pe doi ani vine la pachet cu 3 luni de salarizare gratuita, iar pentru contracte a caror durata este de 12 luni si depaseste valoarea de 450 de euro, se acorda o luna de evidente contabile gratuite.
  4. Cand vine vorba de bani, se stie ca orice greseala se plateste scump, dar specialistii de la Realcont nu gresesc. Presupunandu-se prin absurd ca poate sa apara un precedet, exista o asigurare de malpraxis profesional gratie careia pagubitii isi vor primi banii inapoi pana la ultimul banut.
  5. Contabilii de la Realcont alcatuiesc echipa celor mai buni contabili din tara si daca unul dintre ei devine indisponibil din motive obiective, el va fi inlocuit urgent si eficient de colegii sai.
  6. Uneori, un salariat de incredere al firmei, patronul sau managerul trebuie sa se deplaseze la sediul anumitor institutii ale statului sa reprezinte firma respectiva. De pilda, orice antreprenor trebuie sa depuna anumite bilanturi la sfarsitul anului, sa depuna sume de bani si documente la Casa de Asigurari de Sanatate si la Casa de Pensii. Orice deplasare se face cu multa cheltuiala si cu pierdere de timp, care este cea mai pretioasa resursa. Contabilii de la Realcont ofera si servicii de reprezentare in fata acestor institutii la preturi accesibile.
  7. Toate evidentele sunt facute la timp, corect, cu simtul raspuderii, prin urmare, firma care angajeaza contabili de la Realcont nu va primi niciodata  amenzi din pricina faptului ca nu a achitat la timp anumite impozite sau nu a virat contributiile pentru angajatii sai. Sunt 16 ani de cand firma Realcont ofera servicii complete de contabilitate solicitantilor care au nevoie de aceste servicii la cele mai avantajoase preturi.

Contabilii cu experienta cunosc legislatia, stiu exact ce au de facut si ajuta o întreprindere sa faca economii substantatiale si sa nu primeasca amenzi. Inca putin si Realcont va fi de doua decenii pe piata serviciilor din Romania, iar in portofoliul ei se afla mii de evidente contabile clare, salarizari realizate fara greseala pentru sute de salariati si succes financiar pentru sute de clienti.

Pana si solicitarea serviciilor este mult mai ieftina decat angajarea legala care trebuie sa se desfasoare in urma unui concurs si prin organizarea unei comisii care sa testeze candidatul.

Cine are nevoie de bani ca de aer si doreste cele mai ieftine servicii de contabilitate, intra pe site-ul oficial al firmei Realcont, ia datele de contact si solicita serviciile de care este interesat pe o anumita perioada.

Cu cat perioada este mai mare, cu atat se fac economii mai mari si Realcont ofera si promotii clientilor speciali.

Un contabil bun valoreaza enorm pentru angajator sau pentru solicitantii serviciilor sale, iar Realcont pune la dispozitia celor care au nevoie o echipa de specialisti si servicii de contabilitate complete la preturi oneste.

Atat antreprenorii, cat si managerii trebuie sa stie ca profesionistii de la firma prezentata mai sus pot oferi in orice moment si:

-consultanta financiara

-consultanta manageriala

-consultanta afaceri.

Persoanele care doresc infiintarea unei firme, dar nu stiu ce domeniu de activitate sa aleaga pot apela la ajutorul acestor specialisti care cunosc perfect mediul de afaceri din Bucuresti.

Si managerii care considera ca nu fac fata responsabilitatilor vor fi ajutati de acesti specialisti care de 16 ani fac totul la superlativ, de aceea serviciile lor sunt foarte solicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *