Skipperacademy.ro isi pregateste atent cursantii pentru permis de barca clasa a

Cele mai bune scoli sunt cele care determina cursantul sa invete toata viata si sa parcurga trepta cu treapta fiecare nivel de scolarizare pana la statutul de elita. Sunt profesori care le insufla cursantilor ambitia sa nu se multumeasca niciodata cu putin. Aceasta este adevarata menire a scolii si fara ea, roadele progresului ar fi imposibil de cules.

Liceanul trebuie sa fie atras de profesorii sai in asa masura, incat sa nu inceteze studiile dupa bacalaureat. Studentii trebuie sa fie indrumati sa urmeze masteratul si sa se inscrie la doctorat, iar posesorii permisului de barca clasa b, sa lupte pentru permis de barca clasa a. 

Unde poate incepe scoala in Romania o persoana care doreste sa conduca o barca pe canalele Deltei, in apa marii sau pe cursul raurilor si fluviilor din tara?

Initierea in tainele navigatiei incepe pe site-ul renumitei scoli de navigatie Skipperacademy.ro. Vizitatorul simplu afla ca aici se poate inscrie la cursurile de navigatie si ce tipuri de permis poate obtine in urma anumitor cursuri.

Alegerea sa va fi facuta in functie de:

-ambarcatiunea pe care doreste sa o conduca

-teritoriul in care doreste sa navigheze cu ambarcatiunea respectiva.

Exista permise de clasa C, D, S, B si A, precum si curs de comunicatii maritime care permit navigarea in ape internationale. Nu se poate sa sara cineva anumite etape, oricat ar fi de bun fiindca sunt legi stricte legate de obtinerea permiselor.

Prima treapta in navigatie este reprezentata de obtinerea permiselor de clasele C, D si S. Scolarizarea nu dureaza mai mult de cinci luni si se concretizeaza in parcurgerea a doua etape: un modul teoretic si unul practic.

Teoria se preda online intre orele 19,30-21, 30, in timpul liber al cursantilor, sa le permita acestora sa mearga si la serviciu si sa se odihneasca si cateva ore dupa ce se intorc acasa.

Lectiile sunt pregatite temeinic de profesori cu experienta, dar care dovedesc empatie maxima. Practica se face pe lacul Snagov, iar cursantii au din nou libertatea sa aleaga intre doua perioade fixate dinainte.

Cursantul este pregatit temeinic pentru obtinerea permisului pentru care s-a inscris, dar si sa navigheze cu succes in apele in care ii permite documentul obtinut. El va face fata cu brio tuturor provocarilor care intervin in timpul navigarii.

Clasa D permite navigarea pe cursul apelor interioare, clasa C in ape maritime, la 6 mile de tarm, clasa B la 24 mile distanta de tarm in apele marilor si oceanelor, iar permisul clasa A permite navigarea fara restrictii in toate zonele in care se poate naviga la nivel national si international.

Academia prezentata mai sus organizeaza cursuri pentru obtinerea permiselor care fac posibil accesul catre piscurile navigatiei, respectiv catre clasele A si B.

Aici se pun bazele cunostintelor teoretice necesare, a indemanarii si a ambitiei constructive care asigura accesul la inscrierea pentru obtinerea permiselor de tip A si B care reprezinta culmea specializarii navigatorilor.

O persoana poate aspira la permisul de clasa B, la doi ani de la obtinerea permisului C sau D. Academia organizeaza cursuri in urma carora se pot obtine doua permise: si C si D, castigul fiind foarte mare.

Pregatirea atenta a lectiilor teoretice si a perioadei de practica reprezinta baza pentru a emite pretentii in vederea obtinerii permiselor de barca pentru clasele superioare.

Permisul clasa A inseamna eliminarea tuturor restrictiilor de orice natura. Posesorul acestui tip de permis este liber sa isi conduca barca oriunde in tara si peste hotare.

Ce conditie trebuie sa indeplineasca? Sa posede de doi ani permisul de clasa B.

Exista ambarcatiuni cu panze, dar conducerea lor implica multa indemanare si multe cunostinte teoretice. Capitanii scolii de navigatie prezentate mai sus organizeaza cursuri si pentru conducerea barcilor cu panze.

Parcurgerea cursurilor inseamna dobandirea unor abilitati care sunt utile toata viata, cum ar fi: orientarea in spatiu in conditii dificile ( ceata, furtuna), actionarea rapida pentru evitarea unor accidente, solidaritatea in apele marilor si oceanelor lumii care este vitala.

Este emotionant pana la lacrimi gestul unora cand ajuta pe cei aflati la bordul unei nave aflate pe punctul de a se scufunda sau de a fi inghitita de flacari.

Acum poate incepe aventura din confortul casei ambitiosilor care doresc sa conduca legal barci puternice in apele Romaniei sau ale lumii intregi.

Inscrierea se face online, fara eforturi deosebite, iar participarea la cursurile teoretice se face tot online.

Inscrierea la un anumit curs este o idee originala de cadouri in perioada magica a sarbatorilor de iarna.

Oamenii trebuie sa fie incurajati sa conduca tot ceea ce le asigura mobilitate: masina, bicicleta sau trotineta electrica, avion, elicopter, barca cu motor sau vele.

E placut sa isi poata duce cineva familia la plimbare in ambarcatiunea familiei si sa se bucure de timpul petrecut impreuna! Tata sa stea la carma, mama sa pregateasca cina, in timp ce copiii se bucura de peisajele feerice si de racoarea valurilor!

Oricat ar costa toate acestea, investitia merita pe deplin.

Permisul de barca clasa A poate aduce un venit frumos posesorului sau care poate organiza circuite turistice prin marile orase-porturi ale lumii.

Ideile vor veni dupa obtinerea permisului si dupa cumpararea barcii si beneficiile vor fi pe masura eforturilor.

Mai sunt cateva zile pana la inceperea primului curs de obtinere a permisului de barca clasele C+D si oferta este de neratat, mai ales ca oamenii au multe zile libere de sarbatori si ele pot fi fructificate in aceasta forma de dezvoltare personala.

Cu o ambarcatiune puternica si cu un permis barca clasa A, o persoana curajoasa poate cuceri lumea intreaga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *