Scapă de clorul din apă cu un filtru performant

Vreţi să scăpaţi de clorul din apă de la robinet şi nu mai aveţi soluţii? Dacă v-aţi săturat de gustul rău al apei şi de mirosul neplăcut, atunci trebuie să ştiţi că filtrarea clorului este cea mai bună soluţie pentru problema dumneavoastră.

În ceea ce priveşte recomandările de filtre, cei mai mulţi oameni recomanda filtrul cu cărbune activ, care este ideal pentru curăţarea apei de la robinet. Cu alte cuvinte filtrul cu cărbune activ este comoară din bucătărie care va scăpa de impurităţile apei de la robinet. Şi aici vorbim despre: clorul liber, cloroformul, ierbicidele insecticidele, hidrocarburile aromatice polinucleare, substanţe organice volatile, tricloretan, benzene şi altele. Multe persoane se întreabă cum pot ajunge substanţele precum ierbicidele sau insecticidele în apă de băut. Răspunsul este unul simplu: bacteriile ajung oriunde şi oricum, astfel încât, indiferent că locuiţi la bloc sau la casă, unde aveţi puţ de adâncime, apa nu este cea mai curată. La casă, oamenii au pomi fructiferi în curte şi, de multe ori, ei se afla poziţionaţi lângă puţul de apă. Când îi stropeşte cu insecticide, aceste substanţe ajung în sol şi, de acolo, în pânză freatică, apoi în paharele noastre.

Ce este cărbunele activ şi cum funcţionează acesta?

Cărbunele active este un sorbent microporos care absoarbe foarte bine şi este produs dintr-un material organic cu un conţinut mare de carbon, cum ar fi lemnul, cojile de nucă de cocos sau turbă. Prin măcinare şi adăugarea unui liant ce conferă formă şi duritatea dorite, se formează cărbunele activat care se foloseşte în filtrele pentru apă. Filtrele de apă cu cărbune active sunt utilizate atât în zona rezidenţială, cât şi în cea industrială şi comercială. O apă curată, pură, fără clor din reţelele publice, se obţine prin folosirea unui filtre pentru apă cu cărbune activ. Clorul rezidual din apă dar şi contaminanţii chimici sau materiile organice oxidate sunt eliminate la trecerea apei printr-un filtru cu cărbune activ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *