SAINT-GOBAIN ROMÂNIA DĂ STARTUL UNEI NOI EDIȚII A COMPETIȚIEI „SAINT-GOBAIN NATIONAL TROPHY”

Saint-Gobain România dă startul unei noi ediții a „Saint-Gobain National Trophy”, o competiție adresată constructorilor, arhitecților și fațadierilor din România care sunt încurajați să înscrie în concurs proiectele de excepție realizate începând cu anul 2020 și care vor fi finalizate până la 31 decembrie 2024. 

Saint-Gobain National Trophy Romania este un eveniment unic, o şansă de afirmare a excelenţei în domeniul construcţiilor, cu recunoaştere în rândul comunităţii de specialişti în construcţii din România şi o rampă de lansare spre evenimentele internaţionale Saint-Gobain Gypsum International Trophy și Saint-Gobain Glass International Event.

În acest concurs se pot înscrie toate companiile care au construit sau au în curs de construire o clădire la a cărei realizare s-au folosit soluţii Saint-Gobain, respectiv: pereţi de compartimentare şi tencuieli uscate, plafoane false fixe şi demontabile, canale de desfumare, ventilaţie, protecţii la foc ale structurilor metalice, şape flotante, lucrări de tencuieli şi gleturi, vitraje etc. Înscrierea în concurs este gratuită. 

Durata concursului și criterii de evaluare

Proiectele pot fi înscrise până la data de 31 octombrie 2024, câștigătorii urmând a fi anunțați în luna decembrie. Aceștia vor fi desemnați de către un juriu de specialitate care va evalua proiectele pe baza unor criterii specifice: excelenţă în execuţie, utilizarea soluţiilor Saint-Gobain, sustenabilitate, calitatea prezentării. 

Etapa locală include proiecte realizate atât cu produse din portofoliul Saint-Gobain Construction Products Romania, cât și cu cele din portofoliul Saint-Gobain Glass. Lucrările ce utilizează exclusiv soluții Saint-Gobain Glass vor fi jurizate după criterii de evaluare specifice, în timp ce acelea care combină soluții din ambele portofolii vor fi evaluate conform criteriilor standard, menționate în regulamentul concursului.

Categorii 

Participanții vor putea înscrie proiectele în una dintre cele șapte categorii distincte: Rezidențial, Cultură, Educație și timp liber, Afaceri și instituții, Fațade, Plafoane, Inovație, Soluții pe bază de sticlă. Fiecare categorie este evaluată pe criterii specifice, cu accent pe sustenabilitate și inovație.

„Saint-Gobain National Trophy valorifică inovația și creativitatea din sectorul construcțiilor. Această competiție nu este doar despre proiecte; este despre a inspira și a seta noi standarde de excelență. Prin această inițiativă, ne reafirmăm angajamentul de a susține dezvoltarea durabilă și sustenabilă, dar și de a recunoaște meritele celor care aduc valoare comunității prin munca lor.” (Ovidiu Păscuțiu, CEO Saint-Gobain România).

Proiectele desemnate câștigătoare la ediția locală anterioară pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe informații despre acest concurs, participanții pot accesa site-ul web www.saint-gobain.ro.

Despre Saint-Gobain

Lider mondial în domeniul soluțiilor ușoare și sustenabile pentru construcții, Saint-Gobain proiectează, produce și distribuie materiale și servicii pentru piețele industriale și de construcții. Soluțiile sale integrate pentru renovarea clădirilor publice și private, pentru construcțiile ușoare și decarbonizarea construcțiilor și a industriei sunt dezvoltate printr-un proces continuu de inovare și oferă durabilitate și performanță. Angajamentul Grupului este ghidat de scopul său, „MAKING THE WORLD A BETTER HOME”.

Vânzări de 47,9 miliarde EUR în 2023 la nivel global

160,000 de angajați care activează în 76 de țări

Un Grup angajat să atingă neutralitatea emisiilor de carbon până în 2050

În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Glass, Saint-Gobain Prime Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips, Weber, Duraziv şi Chryso, cumulând aproximativ 2000 de angajați în 14 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava, Vălenii de Munte, Popești Leordeni şi Ariceştii Rahtivani. Pentru mai multe informații despre Grupul Saint-Gobain în România, vizitați www.saint-gobain.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *