Reconfigureaza imaginea geamurilor tale la ColantariDesign

Daca te-ai plictisit de aspectul monoton al geamurilor si ferestrelor de la birou, de acasa sau pur si simplu iti doresti sa iti pui amprenta asupra felului in care acestea arata, cu minim de efort, la Colantari Design gasesti solutia ideala. Aici exista nenumarate variante de folie imitatie sablare pe care sa le poti folosi atat in scopuri estetice, cat si practice: https://www.colantaridesign.ro/54-folie-imitatie-sablare. Le poti folosi pe toate tipurile de geamuri, fie ca sunt montate sau nu, pe cladiri rezidentiale sau comerciale, pentru a obtine un efect unic si elegant, in ton cu personalitatea ta sau a brandului pe care il detii.

Indeplineste numeroase functii

Este evident faptul ca folia de sablare are ca principal obiectiv infrumusetarea geamurilor si ferestrelor de orie natura. Cu toate acestea, mai ofera cateva avantaje deloc de neglijat pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand nu esti sigur daca sa faci sau nu aceasta achizitie.

Odata aplicata, functioneaza drept bariera de protectie pentru sticla impotriva factorilor care ar putea-o deteriora. Umezeala, razele solare prea puternice, eventuale zgarieturi sau loviri nu vor afecta nici geamul, nici folia. Este realizata din materiale suficient de rezistente care sa nu se uzeze in timp nici prin expunerea constanta la situatii nefavorabile.

Nu in ultimul rand, confera un grad crescut de intimitate. In functie de culoarea sau de textura pe care o alegi, poti controla vizibilitatea pe care persoanele aflate in exterior o au asupra a ceea ce este inauntru. Daca nu vrei sa utilizezi nuante inchise si foarte opace, care ar putea impiedica trecerea luminii, poti oricand apela la folii transparente, mate, care sa distorsioneze semnificativ imaginea. Poti alege aplicarea pe intreaga suprafata a geamului sau doar pe portiuni specifice in functie de efectul pe care vrei sa il obtii. Astfel, te bucuri de protectie, intimitate si un aspect foarte placut si autentic cu un singur produs foarte accesibil.

Poti solicita propriul model

Chiar daca pe site vei intampina o serie de optiuni prestabilite, cu modele si culori generale, ai posibilitatea de a-ti crea propria grafica. Dat fiind faptul ca este un produs foarte maleabil, permite modelarea in orice forma, dimensiune si aplicarea unei grafici cat mai complexe. In acest mod vei putea obtin imaginea ideala care sa te reprezinte pe deplin, pe care sa o poti aplica pe geamurile vizate.

O varianta ideala pentru business-uri

In consolidarea identitatii vizuale, brandurile pot utiliza aceste folii pentru a aplica elemente specifice, precum logo-ul, sloganul, culorile, etc., pe geamurile magazinelor, masinilor proprii sau a cladirilor in care isi desfasoara activitatea. In acest fel isi personalizeaza intr-un mod original fiecare obiect pe care il utilizeaza, devenind o metoda simpla si eficienta de crestere a vizibilitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *