Producătorul român de hăinuţe pentru nou născuţi si bebelusi Karababy.ro lansează pentru clienţii săi programul Kara Fidelity

Dacă esti client Karababy poţi obţine reduceri suplimentare de 20% la toată gama de produse pentru nou născuti, bebelusi si copii mici: body bebelusi, salopete, pieptărase, pantalonasi, pijamale si lenjerie intimă pentru copii.

Prin acest program Karababy oferă prietenilor si cunostinţelor Dv. o reducere suplimentară de 10%, iar Dv. veţi primi o reducere de 20% aplicată suplimentar peste reducerile existente din magazinul online karababy.ro.

Trimite o comandă si intră automat în programul de fidelizare Kara Fidelity!

Mai multe detalii despre programul Karababy Fidelity aici https://karababy.ro/termeni-si-conditii-program-fidelitate/.

De mai bine de 12 ani Karababy produce hăinuţe pentru nou născuti, bebelusi si copii mici.

Stim că alegerea hainutelor pentru  bebelusi si copii este foarte importantă pentru mamici si pitici.

Karababy produce o gamă variată de hăinute pentru bebelusi de 0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni, 12- 36 luni: body-uri, salopete, pijamale bebe, scutece impermeabile, prosoape cu glugă, sisteme de infăsat, căciulite, tricouri si pantalonasi.

Dar si imbrăcăminte pentru copii de 1 an, 2 ani, 3 ani si pană la 8 ani, precum pijamale pentru copii de vară sau iarnă, bluze si tricouri, pantaloni de trening, pantaloni lungi sau pantaloni scurți, bluză trening, tricouri si helanci si lenjerie intimă pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *