Primarul de la Bolboși a șezut blând 4 ani, n-a făcut mai nimic, iar acum vrea proteste, că poate mai prinde un mandat!

Domnul Gheorghe Bilea, deocamdată primar pe la Bolboși, n-a reușit să facă prea multe lucruri bune în mandatele sale, spre dezamăgirea multora.

În mandatul actual a șezut blând timp de 4 ani. Probabil și-a văzut mai mult de treburile personale decât de problemele comunale, mulți cetățeni s-au luptat cu mocirla, iar acum spune că ia cetățenii să protesteze în fața Consiliului Județean, că el e de vină, că n-a făcut mai nimic primarul.

Da, ați auzit bine, cică o să ia oamenii din comună în cizme să protesteze în fața Consiliului Județean.

Domnule primar, acum pe bune, dacă veneați să spuneți de la început că nu puteți să faceți nimic de răul Consiliului Județean vă mai credeam, dar dacă veniți acum, după 4 ani, și-n plină campanie, nu vă credem!

Sunteți obișnuit să dați vina pe alții, multă vreme ați spus că nu ați putut să faceți nimic că a lăsat fostul primar gaură în buget. Pe ăia 4 ani nu-i mai punem. Acum căutați alți vinovați ?

Dumneavoastră n-ați greșit cu nimic, v-ați zbătut non-stop, dar sunt niște forțe rele ce s-au legat de primărie și nu vă lasă deloc să dezvoltați comuna, așa-i?

Dar la fondurile europene nu v-ați gândit să apelați? Aaa…da, aveți dreptate, pentru asta trebuie să aveți prin primărie oameni competenți și să vă informați mai mult, așa, să aflați mai multe. Dacă n-ați reușit să convingeți măcar oamenii de la Târgu-Jiu să vă dea bani(vă chinuiți de 8 ani), deja vă cerem prea mult.

primar bolbosi - gheorghe bilea

Totuși, există o explicație mai puțin logică: poate că nu s-au făcut drumurile de atâția ani pentru că a intrat mașina cu piatră în mocirlă, ca-n poza de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *