Prima întâlnire, prima comandă, un cod reducere answear – care e legătura dintre ele?

Poate va întrebați ce are de a face una cu cealaltă. Au multe în comun, de fapt. Dacă îți răsuceșți mintea în găsirea vestimentației potrivite pentru prima întâlnire, e momentul să faci o prima vizită online pe site-ul answear, o prima comandă și primeșți un cod reducere answear că să economiseșți. Simplu că bună ziua! Rămâne de analizat însă ce piese vestimentare alegi. Asta e partea mai dificilă!

Cum să te îmbraci pentru o primă întâlnire?

Tocmai ai programat o primă întâlnire cu un bărbat care îți place. Apare atunci problema îmbrăcămintei. Ar trebui să porți o ținută sexy, elegantă, elegantă sau casual? Cum să te îmbraci pentru o primă întâlnire în timp ce rămâi tu însuți și trimiți mesajul potrivit?

Teamă de a arată prea mult sau nu, o primă întâlnire romantică este foarte adesea o sursă de stres. Apoi, te poți gândi să-ți ascunzi formele și orice ai consideră că sunt defecte. Drept urmare, optezi pentru haine care nu ți se potrivesc neapărat și în care nu te simți bine.

Totul este să alegi o ținută care să-ți sublinieze în mod natural formele și liniile dominante ale corpului..

Cum alegi combinăția potrivită pentru ținuta ta?

Dacă silueta ta este destul de voluptoasă, cu șolduri proeminente, un piept marcat și umeri rotunjiți, hainele adaptate pentru a-ți sublinia curbele te vor evidenția. Ar putea fi de exemplu:

o bluză cu decolteu rotunjit;

o fustă lungă de piele;

pantaloni skinny;

cizme înalte până la mijlocul gambei;

accesorii și bijuterii cu forme rotunjite, cum ar fi cerceii rotunzi care evidențiază trăsăturile tale faciale.

Eșți înalta și slabă? Așadar, îți sugerez să alegi haine care să-ți evidențieze silueta, cum ar fi:

pantaloni cu talie înaltă;

o rochie lungă;

ținute monocolore;

modele și accesorii cu linii verticale sau orizontale.

Nu caută prea departe aceste elemente vestimentare! Sunt suficiente câteva click-uri și le poți avea la ușa ta, livrate gratuit și cu un cod reducere answear pe mail.

Ce culori să alegi pentru această primă întâlnire?

Alegerea culorilor potrivite pentru ținuta ta este esențială din două motive.

În primul rând, o nuanță care se potrivește cu lumina naturală a tonului pielii, a părului și a ochilor. Arăți bine și fața ta arată mai relaxată. În timp ce o culoare care nu vi se potrivește tinde să marcheze cearcănele, să deschidă culoarea tenului sau să traseze linii.

Pentru o primă întâlnire romantică, culorile sunt o modalitate excelentă de a-ți arăta intențiile și starea de spirit într-un mod foarte subtil.

În funcție de ceea ce te aștepți de la această primă întâlnire, poți purta roșu (o rochie roșie, de exemplu) sau o poți nuanța prin asocierea acesteia cu o altă culoare;

Nuduri: acestea sunt nuanțe de bej sau maro. Acestea sunt culori care simbolizează intimitatea și încurajează încrederea. O ținută care combină culoarea roșie și o nuanță nudă este ideală pentru o întâlnire romantică.

S-ar putea să fii tentată să porți negru la o întâlnire, deoarece evocă, printre altele, eleganță. Dar negrul este potrivit pentru foarte puțini oameni. Are tendința de a îmbătrâni și de a-ți înăspri trăsăturile;
Pentru prima întâlnire, alege simplitatea, o ținută pe care ai purta-o cu ușurință zilnic. Principalul lucru este să fii tu însuți fără să joci un rol. Intră pe site, alege articole de calitate pentru prima ta întâlnire, aplică un cod reducere answear și bucură-te de moment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *