Prăjiturela, vedeta lunii septembrie la TV Paprika, cu două show-uri pline de arome delicioase

În weekendurile de început de toamnă, TV Paprika a programat două emisiuni producție autohtonă, care o au în centru pe fermecătoarea Prăjiturela: „Se poate și la grătar, cu Prăjiturela” și cel de-al doilea sezon din „De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela”.

„Se poate și la grătar, cu Prăjiturela” are premiera sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 17.30 și în reluare de la ora 23:00 și 11:00, a doua zi. Primul sezon le propune telespectatorilor TV Paprika 6 episoade a câte jumătate de oră, pline de idei, inspirație și arome de toate felurile – o aventură culinară unică alături de Mihaela Sava alias Prăjiturela.

Serialul urban dedicat grătarului modern o prezintă pe simpatica prezentatoare în fața unor cărbuni încinși ca la carte (sau grătar cu gaz sau electric, depinzând de situație): ea va găti meniuri complete, de la legume la desert. Ingredientele provin din piețe locale, dialogurile sunt spontane, iar sfaturile nutriționale și rețetele simple pentru toate gusturile vor fi prezente din abundență. Show-ul explorează, printre altele, potențialul bucătăriei vegetariene la grătar (cu steak de varză și ciuperci umplute cu brânză, dar și idei din bucătăriile texan-mexicană, mediteraneană și multe alte surprize!

Un format deja îndrăgit, „De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela” a ajuns la al doilea sezon, tot cu șase episoade a câte jumătate de oră, și va fi difuzat imediat după prima emisiune, de la ora 18:00, în zilele de weekend, și în reluare de la 23.30 și 11:30 a doua zi. Serialul explorează esența bucătăriei românești, în care tradițiile rurale se împletesc cu influențele moderne pentru a oferi o experiență autentică. Mihaela ne conduce într-o călătorie gustativă incitantă, punând accent pe conceptul „Farm to Fork”.

În acest sezon, Prăjiturela vizitează o fermă de struți, explorează sturionii și caviarul, bogăția bucatelor din ciuperci, cireșele din solar și uleiul presat la rece, în diverse locuri pitorești, savuroase și pline de inimă din România.

Prăjiturela vine dintr-o carieră cumva surprinzătoare, având în vedere umorul și căldura cu care vorbește despre gastronomie și viață: 15 ani petrecuți în domeniul militar, dintre care 10 a fost în paralel și food blogger. Ea a studiat limba maghiară la Facultatea de Limbi Străine de la Universitatea din București. Momentul în care s-a îndrăgostit de zona culinară a fost în timpul unei burse la Budapesta, unde trebuia să împartă bucătăria cu studenți din toată lumea.

Inspirația îi vine din explorările lumilor noi, fie că e vorba de paginile cărților, fie că e vorba de călătorii în toată lumea sau de amintiri din copilărie și creativitate pură. Bucatele pregătite și propuse de ea sunt irezistibile, pline de culori încântătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *