Porția de acțiune și adrenalină vine în luna februarie la AMC

Recomandările lunii februarie, de neratat la AMC, sunt un film clasic cu Al Pacino în rolul principal, și două filme dintr-o serie devenită clasică pentru fanii filmelor de acțiune.

Marți, 14 februarie, de la ora 22:00, Al Pacino vă invită să-i salutați micuțul prieten – o mitralieră care scuipă gloanțe cu duiumul – în timp ce vă uitați la „Scarface”. Producția este un remake după un film noir celebru cu același nume din 1932, dar regizorul plin de stil Brian De Palma și scenaristul Oliver Stone au mutat povestea în anii ‘80, în orașul însorit Miami.

Tony Montana (unul dintre cele mai îndrăgite roluri ale lui Al Pacino) reușește să părăsească Cuba în timpul exodului din 1980. Prima experiență cu Statele Unite este o tabără de refugiați. Însă, în curând, Tony are șansa de a-și realiza „Visul american” atunci când acceptă să ucidă pe cineva, pentru a primi cartea verde. Apoi lucrează pentru traficantul de droguri Frank Lopez (Robert Loggia) și reușește să obțină din ce în ce mai multă putere și să o transforme în violență dezlănțuită pe străzile orașului Miami. În curând, Tony vrea și mai mult, inclusiv imperiul lui Frank, dar și pe amanta acestuia, Elvira (o tânără Michelle Pfeiffer). Ajuns în vârful piramidei, Tony devine prea periculos, prea brutal, și trebuie să fie oprit!

Vineri, 17 februarie, de la ora 22:25, AMC vă invită să participați la „Cursa Mortală 2”, o producție plină de adrenalină care se petrece într-un viitor îndepărtat, postapocaliptic, în care deținuții sunt obligați să participe la cel mai popular sport: o cursă de mașini din care scapă cine poate. Acțiunea se petrece înaintea celei din primul film: suntem martori la colapsul economiei Statelor Unite. Mai puține resurse înseamnă un lanț de crime violente.

Carl Lucas (Luke Goss) este protagonistul și cel care va conduce prima mașină „Frankenstein” (construită din părți ale altor mașini care nu mai funcționează). Condamnat pentru uciderea unui polițist, Lucas este condamnat la închisoare pe viață, dar i se oferă posibilitatea de a participa la reality show-ul „Cursa mortală” – marele premiu este libertatea.

Această libertate este atât de aproape în „Cursa mortală 3: Infernul”, film difuzat vineri, 24 februarie, de la ora 22:00. Carl Lucas și echipa lui mai trebuie să câștige o singură cursă pentru a avea o nouă șansă în afara gratiilor. De această dată, întrecerea din care e greu să scapi în viață are loc în deșert. Din distribuția acestui al treilea film din serie fac parte Luke Goss, Ving Rhames, Danny Trejo și Dougray Scott.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *