Poate credeti ca nu exista nicio sansa ca o cladire de birouri sa fie un mediu adecvat pentru gandaci

Exista multe mituri legate de gandacii de bucatarie demontate de aspecte din viata cotidiana. Multi cred ca acestia apar in bucatariile restaurantelor, in bucatariile gospodariilor individuale, in beciuri, in camari si depozite alimentare si mai putin in birouri.

Gandacii sunt insa insecte curioase care tatoneaza terenul, tranziteaza diverse spatii si in plus, oamenii mananca peste tot. Si functionarii de la birouri au pauza de masa, cu toate ca intind ceva pe birourile lor, sa nu faca mizerie pe parchet.

Cu toata acestea cateva firimituri tot ajung pe podea. Asa ajung gandacii si in biblioteci (nu ca ar dori sa citeasca) si in arhive si unde sunt gandacii, sanatatea oamenilor se afla amenintata.

Gandacii se inmultesc repede si in plus duc microbii dintr-un loc in altul. Nimeni nu stie care a fost traseul lor initial, se stie insa ca vin din spatii insalubre: din canalizari si din gunoaie.

Avand picioarele pline de virusi si de bacterii ei umplu repede incaperile, daca nu se iau masurile care se impun. Acolo unde ajung gandacii, se instaleaza teama si in acelasi timp cu insectele disgratioase si un miros urat. Ce este de facut cand vede cineva pentru prima data un gandac negru sau alte insecte?

Sa faca o programare pentru dezinsectie chiar daca poate credeti ca nu exista nicio sansa ca o cladire de birouri sa fie un mediu adecvat pentru gandaci.

La nivel international, firmele si companiile mari sunt obligate sa asigure sanatatea si securitatea salariatilor la locul de munca, prin urmare, se impune prezentarea unei certificari Iso care sa demonstreze aceasta grija si a certificatelor de dezinsectie, dezinsectie si deratizare.

In mod obisnuit, aceste operatiuni de curatare a spatiilor de lucru se desfasoara periodic. Si la nivel national, prezenta gandacilor in spatii publice sau a soarecilor inseamna:

-amenzi usturatoare, daca organelor de control constata prezenta acestor daunatori in unitatea respectiva;

-pierderea increderii si a clientilor care poate duce la faliment.

In prezent, dezinsectiile se fac foarte usor si nu se impune inchiderea spatiului respectiv pentru cateva zile si stoparea activitatii pentru ca substantele utilizate nu sunt nocive pentru oameni.

Din moment ce o cladire a fost dezinfectata si se pastreaza normele de igiena in ea, dezinsectia are efecte indelungate.

Efectuarea dezinsectiei anuale a devenit foarte usoara de la infiintarea companiei 3d-deratizarecompleta pentru ca programarea poate fi facuta online sau telefonic. Datele de contact de pe site-ul oficial al companiei pot fi folosite si pentru o programare de urgenta.

In paralel cu numarul de telefon si adresa de e-mail, cei care au nevoie de astfel de servicii au la dispozitie si un formular de contact online, usor de completat si de trimis.

Specialistii de la 3d-deratizarecompleta ofera solicitantilor servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare de calitate premium datorita urmatorilor factori care le guverneaza activitatea:

-experienta acumulata. In anii de activitate neintrerupta la nivel national, ei au invatat cum sa distruga in totalitate insectele, rozatoarele sau microbii, stiind cum sa procedeze si mai ales cunoscand comportamentul acestor dusmani ai omului. In informatiile de pe site se prezinta faptul ca plosnitele isi aplatizeza corpul si se ascund in cusaturi si tivuri, iar in aceste locuri invizibile depun sute de oua care eclozeaza pe rand, de aceea este necesar sa se faca mai multe dezinsectii. Soarecii se ascund si ei in unghere intunecoase si invizibile, mai ales cand simt ca li se apropie sfarsitul.

-substantele de cea mai buna calitate, care ucid pe loc dusmanii din casa omului, dar nu sunt nocive pentru om si nu reprezinta o amenintare pentru el. Este mare lucru ca solicitantul serviciilor sa stie ca de a doua zi activitatea in cladirea respectiva se poate relua fara probleme.

-echipamentele necesare si performante. Este nevoie de aparatura care sa pulverizeze substantele si in locurile inaccesibile pentru om: printre teve, in spatii inguste in care nu se poate patrunde.

-pregatirea profesionala. Este esential ca oamenii care ofera aceste servicii speciale sa fie bine pregatiti ca spatiile sa ramana perfect curate in urma lor.

-grija fata de mediu. La sfarsitul operatiunii, oamenii strang toate tuburile rezultate de la dezinsectii, deratizari si dezinfectari si le depoziteaza intr-un loc sigur ca mediul sa nu fie afectat de actiunile oamenilor.

-actiunile prompte. Echipa respecta programarea, dar este capabila sa ofere si servicii de urgenta.

-preturi accesibile raportate la importanta si complexitatea serviciilor.

-certificari Iso care demonstreaza respectarea culturii calitatii in aceasta societate si in serviciile pe care le ofera.

-eliberarea la cerere clientilor de certificate prin care se demonstreaza faptul ca aceste lucrari au fost facute.

Romanii ar trebui sa fie recunoscatori acestei companii pentru:

-pietele curate, fara insecte si rozatoare, in ciuda faptului ca acolo sunt legume si fructe din belsug;

-spatii comerciale fara soareci. Alimentele sunt curate si consumatorii vor fi sanatosi datorita serviciilor oferite de catre acesti specialisti.

Specialistii acestei companii sunt harnici, priceputi si operativi, astfel incat spatiile sunt curatate repede si bine de oportunisti.

In prezent, se pot solicita si servicii de dezinfectie COVID care au actiune indelungata si raza mare de actiune.

Substantele pot distruge garantat: virusi, bacterii, ciuperci si mucegaiuri si se afla sub forma de ceata uscata, astfel incat incaperea nu trebuie eliberata de lucrurile care se afla in ea pentru ca acestea nu vor fi distruse.

Lista daunatorilor este lunga, oamenii o pot consulta pe site-ul oficial sa afle ca specialistii acestia de exceptie pot lupta impotriva: furnicilor, acarienilor ascunsi in saltele si tapiterii, sobolanilor care fac pagube mari, a mustelor si a tantarilor, a capuselor si gandacilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *