Pijamale de sezon pentru bebelusi si copii – Vara e aproape!

Vara se apropie cu pași repezi, ai pregătit pijamaua cu mânecă scurtă pentru copii?

Poate că cel mai mare stres al unei mămici, când vine vorba despre confortul și siguranța copilului său este, după alimentație, somnul micuțului. De aceea trebuie să ținem cont de anumite sfaturi atunci când cumpărăm pijamale pentru copii.

Este un subiect dezbătut, studiat și controversat de părinții care caută soluții pentru ca prichindeii familiei să doarmă liniștiți și suficient, încă din primele zile de viață.

Cum alegem pijamalele pentru copii

Așa cum alegerea hainelor și a pantofilor este extrem de importantă pentru orice om, iată că și alegerea pijamalelor poate fi luată în calcul ca un element important de care depinde calitatea somnului.

Alături de mediul și decorația din dormitor, pijamaua, sau ținuta de somn joacă cu siguranță un rol important pentru calitatea somnului, indiferent de vârstă.

De aceea părinții trebuie să țină cont în alegerea ei de mai multe aspecte pentru a se asigura că somnul copilului este liniștit și nu suferă din cauza pijamalei.

Ca pentru orice alt element vestimentar, pijamaua trebuie să aibă mărimea potrivită, sa nu fie nici strâmtă, nici prea largă, să fie adecvată sezonului sau temperaturii din camera în care se doarme și să fie dintr-un material cât mai natural, moale și confortabil.

Bebelușii si copiii ar trebui să beneficieze de pijamale din bumbac 100% deoarece acesta nu produce iritații, asigură confort termic indiferent de sezon, permite pielii să respire și nu stimulează transpirația excesivă, așa cum se întâmplă în cazul unor materiale sintetice.

Confortul micuțului este important

Nopțile de vara aduc adeseori cu sine temperaturi mărite în care copilul nu se simte confortabil iar somnul devine agitat.

Pentru a evita astfel de situații, Karababy – producător 100% românesc de hăinuțe pentru copii, recomandă Pijama de vară pentru copii, turqois cu model Naval Supply pentru ca micuțul tău să aibă parte de un somn liniștit si odihnitor.

Pentru ca știm ca nu toate nopțile de vară sunt foarte călduroase, este bine ca din arsenalul oricărui părinte să nu lipsească și cel puțin un model de pijama cu mânecă lungă din material subțire.

Pentru unii copii, imprimeul unei pijamale poate fi garanția unui somn reușit. Cei mici pot trata o pijama cu aceeași atașare ca și în cazul unei jucării.

De exemplu, personajele preferate din desene animate pot face minuni în somnul unui copil.

De aceea, pentru copiii mai mari, alegerea hăinuțelor de noapte nu ar mai trebui sa fie o problem, cât timp se ține cont și de preferințele lor.

Per total, dacă vei respecta aceste sfaturi, cei mici vor avea șansa de a se simți bine atunci când dorm, iar pijamaua potrivita poate să devină chiar un articol vestimentar fabulos care să îl îmbie pe copil la un somn perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *