Pentru realizarea dreptatii trebuie mers pana la capat. Citeste despre cazuri castigate la Curtea Europeana

Traim intr-o societate in care lucrurile nu functioneaza asa cum ar trebui sa functioneze, domeniul justitiei fiind unul dintre domeniile de activitate in care se observa cel mai bine ca lucrurile nu functioneaza asa cum ar trebui sa functioneze intr-o societate democrata. Pentru a putea indrepta lucrurile este de datoria fiecaruia dintre noi sa ia atitudine si sa faca tot ceea ce este posibil pentru ca lucrurile sa intre pe fagasul normal. Denuntarea incalcarii unor drepturi fundamentale este metoda cu ajutorul careia fiecare dintre noi poate contribui la crearea unei societati mult mai bune. Pentru ca aceasta solutie sa poata fi implementata cu succes trebuie apelat la o echipa de oameni profesionisti care lucreaza in mediul juridic. Piata serviciilor juridice este asaltata din ce in ce mai des de oferte asa ca alegerea unui astfel de serviciu trebuie realizata cu mare atentie si doar dupa cercetarea cat mai multor oferte.

Fiecare dintre noi are dreptul sa se bucure de tot ceea ce ofera viata

Din momentul in care o persoana se naste are drepturi care nu pot fi incalcate de catre nici o persoana sau autoritate publica. Dreptul la viata, la accesarea sistemului de educatie, de sanatate, dreptul la hrana, imbracaminte sau familie fiind doar cateva dintre drepturile pe care un om le castiga in momentul in care se naste. Drepturile castigate inca din momentul nasterii sunt drepturi care sunt recunoscute de catre toate natiunile democratice. Pentru a se asigura respectarea drepturilor omului s-a infintat acum zeci de ani Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Aceasta este institutia care reuseste sa faca dreptate in cazurile in care autoritatile din tara noastra nu reusesc sa faca acest lucru. Inca din momentul in care aceasta institutie a luat nastere s-au luat toate masurile necesare pentru a putea implementa un sistem de judecata care sa faca tot ceea ce este posibil din punct de vedere juridic pentru a face dreptate indiferent de domeniul de activitate sau de partile implicate. Judecatorii CEDO nu tin cont de factorul politic sau de alti factori care in alte circumstante ar putea influenta deznodamantul.

Pentru ca speta avuta sa ajunga pe masa judecatorilor CEDO este necesara apelarea la o casa de avocatura specializata in domeniul apararii drepturilor omului

Pentru ca, Curtea Europeana a Drepturilor Omului sa nu fie sufocata de catre un numar enorm de cazuri este necesar ca, cazurile care ajung pe masa judecatorilor CEDO sa parcurga anumiti pasi. Epuizarea tuturor cailor de atac din tara noastra dar si apelarea la serviciile oferite de catre o casa de avocatura specializata in apararea drepturilor omului sunt cei mai importanti pasi care trebuie parcursi in vederea obtinerii dreptatii. Judecatorii CEDO sunt niste judecatori care sunt specializati la cel mai inalt nivel educational si profesional, nu pot fi corupti din nici un punct de vedere si analizeaza cu maxima atentie toate detaliile cazului pentru a putea oferi cel mai curat si potrivit raspuns la solicitarea realizata. Altfel spus, judecatorii CEDO sunt niste justitiari. Pentru ca problema avuta sa ajunga pe masa acestora trebuie avut in vedere o serie de aspecte, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

  • Notorietatea de care se bucura avocatul care urmeaza sa fie angajat. Pentru a avea certitudinea ca acesta ofera serviciul juridic necesar pentru a putea castiga la CEDO este recomandata contractarea unui avocat care lucreaza in cadrul unei case de avocatura. Printre cei care lucreaza in cadrul mediului juridic este stiut faptul ca in cadrul caselor de avocatura lucreaza doar avocati care se bucura de o inteligenta educationala si profesionala aparte.
  • Specializarea avuta. Nu orice avocat poate sa ofere consiliere juridica in ceea ce priveste apararea drepturilor omului. Este adevarat ca toti avocatii stiu care sunt drepturile omului insa nu orice avocat poate lucra eficient intr-un astfel de caz. Avand in vedere acest detaliu avocatul ales pentru a sustine cauza trebuie sa fie ales doar dintre avocatii care sunt specializati in apararea drepturilor omului.
  • Numarul de cazuri ajuns pe masa judecatorilor CEDO si castigate. Curtea Europeana a Drepturilor Omului este ultima instanta de judecata care poate fi solicitata sa intervina in solutionarea cazurilor de incalcare a drepturilor omului. Pentru ca este ultima sansa avuta trebuie ca aceasta sa fie fructificata intr-un mod cat mai eficient. Acest lucru este posibil prin apelarea la o casa de avocatura care este specializata in apararea drepturilor omului.

Casa de avocatura Grigoriu&Grigoriu contribuie cu succes la stoparea abuzurilor

Realizata din dorinta de a contribui la o societate sigura din toate punctele de vedere, casa de avocatura Grigoriu&Grigoriu este una dintre putinele case de avocatura care se pot mandri cu cazuri castigate la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Acestea au fost cazuri foarte grele si cu impact pentru sistemul juridic din tara noastra. Pe masura ce a crescut numarul de cazuri castigate la CEDO a crescut si nivelul de notorietate avut de catre aceasta casa de avocatura. Aceasta notorietate are un fundament foarte bine definit pentru ca, casa de avocatura Grigoriu&Grigoriu face tot ceea ce este posibil din punct de vedere juridic pentru a putea oferi cele mai eficiente solutii la problemele juridice cu care la un moment dat majoritatea dintre noi se confrunta. Pentru ca o astfel de problema sa poata fi rezolvata este necesar ca fiecare dintre noi sa ia atitudine si sa se adreseze mediului juridic in momentul in care o autoritate publica, privata sau o persoana fizica, juridica incalca unul dintre drepturile pe care fiecare dintre noi le castiga in momentul in care ne nastem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *