Pentru a va asigura la batranete este bine sa va ganditi la această alternativa

Salariile romanilor nu sunt mari. Nu intra in discutie romanii cu salarii mari sau cu pensii speciale care castiga de zeci de ori mai mult decat ceilalti.

Multi oameni activi nu se descurca de la un salariu la altul sau reusesc sa puna bine cateva sute de lei. Pe masura ce se apropie pensionarea si batranetea ingrijorarea oamenilor creste, fiindca se gandesc cum oare se vor descurca cu pensia care este mult mai mica decat salariul?

Pensia facultativa reprezinta cea mai buna solutie si pentru a va asigura un surplus de bani la batranete este bine sa va ganditi la aceasta alternativa!

Anii trec foarte repede si orice intarziere reprezinta, de fapt, o penalizare pe care omul nehotarat si nepasator o va deconta cand ii va fi mai greu.

Pensia ar putea deveni cea mai frumoasa perioada a vietii, daca omul este prevazator. Dupa ce omul s-a pensionat,  nimeni nu se mai trezeste la ora cinci sau la ora sase si nu mai pleaca de acasa prin viscol si prin ploaie, sa ajunga la timp la serviciu.

Pentru pensionarul cu bani orice zi este o zi de sarbatoare: poate pleca in vacanta, se poate duce la un film sau la restaurant, are tot timpul din lume la dispozitie. Timpul este practic nelimitat si trebuie sa puna bani bine din timp, sa se poata bucura de el.

Dupa o viata de munca fiecare roman si fiecare cetatean al planetei merita acest lucru. Un barbat iese la pensie la 65 de ani si are o vechime in campul muncii de peste 35 de ani.

In aceste conditii merita sa se plimbe prin tara si prin lume cati ani a muncit, sa se bucure de frumusetile lumii.

Nu exista scuza pentru amanarea unei pensii facultative la nesfarsit, fiindca suma nu este mare si nici efortul de a face asigurarea respectiva.

OVB are un site bine structurat, cu datele de contact la vedere, iar expertii financiari sunt gata sa ofere consultanta gratuita in orice moment.

Banii se vireaza direct din salariu si vestea cea mai buna este aceea ca sunt investiti cu maxima intelepciune si aduc profit in timp.

Suma depusa lunar se capitalizeaza, iar beneficiile vor fi enorme.

Ajuns la varsta pensionarii, omul poate decide cum doreste sa primeasca pensia facultativa. Sunt doua posibilitati: sa primeasca toata suma si sa primeasca banii esalonat, lunar.

Numai daca intervine vreo urgenta se recomanda ridicarea intregii sume. Este posibil sa fie nevoie de achitarea unei operatii pentru cel drag, de plata unei taxe de scolarizare pentru nepoti sau de cumparat casa/masina nepotilor sau copiilor.

Cea mai buna alegere o reprezinta completarea pensiei de stat cu pensia facultativa luna de luna, fiindca in acest mod, pensia mica se completeaza cu suma stransa de-a lungul anilor de asigurat.

Toate asigurarile mediate de OVB sunt foarte profitabile, asa se explica cele trei milioane de clienti multumiti.

Istoria companiei este veche si plina de succese: cei 50 de ani de activitate neintrerupta pe piata asigurarilor si 100 de parteneri puternici au contribuit decisiv la acumularea succesului OVB si la experienta necesara in vederea diversificarilor asigurarilor dupa nevoile clientilor.

Mobilitatea romanilor a impus asigurarile de viata, fiindca in strainatate se pot produce accidente mortale sau incheiate cu pierderea capacitatii muncii pentru o perioada indelungata. Asigurarea de viata reprezinta o forma de precautie si fata de asigurat, dar si fata de apartinatori.

Stresul si riscurile contactarii unor boli profesionale au facut sa creasca solicitarile pentru asigurarile de sanatate.

Imbolnavirea poate sa apara din senin la un om care zeci de ani a fost sanatos si nu se vaita de nimic. Asigurarea de sanatate ii rezerva asiguratului cele mai atente ingrijiri in clinicile de specialitate si accesul la aparatura performanta de diagnoza.

Un alt avantaj este acela ca in cazul pierderii capacitatii de munca, asiguratul primeste o suma lunara din care sa isi asigure subzistenta.

Despre OVB au scris ziare serioase si bloguri de succes, fiindca au considerat ca reprezinta un act de onestitate sa le prezinte cititorilor un mediator de asigurari atat de bun.

Rezistenta indelungata pe piata internationala se explica prin calitatea asigurarilor si prin respectarea angajamentelor in timpul si la sfarsitul perioadei contractuale.

Nu exista un alt mod la fel de sigur de asigurare a unui surplus de bani pe termen lung, ca acesta sa fie utilizat la batranete cum este pensia facultativa.

Fiind vorba de o asigurare mediata de experti seriosi si sustinuta de parteneri puternici si in cazul unei devalorizari a banilor sau a unei eventuale schimbari a acestora, asigurarea ramane valabila, in timp ce banii pastrati la ciorap se pierd.

Omul isi propune sa stranga bani pentru eventualele reparatii ale casei si pentru inlocuirea electrocasnicelor care se strica, dar de cate ori are nevoie de cash, ia din acel teanc. In cazul asigurarii, contractul este sfant si suma respectiva se opreste din salariu, iar la sfarsit se intorc la asigurat mai multi bani decat a depus.

Pensia ar trebui sa fie pentru fircare om o binecuvantare, recunoasterea muncii de o viata. Este nevoie de o suma decenta ca pensionarii sa se poata bucura de timpul liber si de cei dragi si sa isi faca viata fericita.

O plimbare cu nepoteii in parc este si mai frumoasa pentru bunicul care are bani si poate privi cu maxima satisfactie fericirea din ochii celor mici cand le cumpara: inghetata, suc, vata de zahar si toate bunatatile care ii atrag pe micutii pofticiosi. Bunicul va fi fericit sa iasa la un film cu cei mici si sa revada si el povesti care captiveaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *