Pe DevJob.ro toate joburile adăugate de companii includ oferta salarială

În urmă cu aproximativ un an s-a lansat DevJob.ro, o platformă de anunțuri pentru locuri de muncă dedicată industriei IT, gratuită pentru companii, singura condiție fiind prezentarea transparentă a ofertei salariale sub forma unui interval. În cadrul procesului de adăugare a joburilor o atenție deosebită este acordată și cerințelor postului (tehnologii, metodologii de lucru).

DevJob.ro este primul portal de joburi din Romania construit pe baza nevoilor programatorilor, dezvoltatorilor software și a tuturor celor care vor să lucreze în industria IT. Recrutarea pentru poziții IT este mult mai eficientă și sustenabilă dacă se prezintă direct și transparent informații despre oferta salarială, locația biroului (sau posibilitate de work-from-home), precum și alte detalii tehnice relevante.

Pe zi ce trece tot mai multe companii se alătură acestui demers de transparentizare și recunosc valoarea pe care onestitatea îl aduc procesului de recrutare. Pentru Romania a fost setată o limită de toleranță mai largă pentru oferta salarială (5000 RON între minimul și maximul oferit) pentru a fi în zona de confort a companiilor locale. Astfel s-a reușit înrolarea pe platformă inclusiv a unor corporații și bănci, care de altfel sunt mai ermetice cu acest tip de informație.

În acest moment sunt active pe www.devjob.ro peste 450 de joburi de la 140 de companii, atât de tip start-up, cât și organizații consacrate pe piață.

Adăugarea anunțurilor este momentan gratuită, iar companiile sunt încurajate să includă orice poziție relevantă industriei IT, prin multitudinea de categorii disponibile: 

C / C++

C#.NET

Data

Golang

Java

Javascript

Mobile

PHP

Python

Ruby

SAP, BI

System/Sysadmin

Devops

IT/ICT/Tester

UX/UI

Database

QA/Test

Security

Business (pentru roluri comerciale, dar în companii sau proiecte IT)

Manager

Support

Blockchain

Platforma DevJob este în continuă dezvoltare, noi categorii urmând să fie adăugate, precum și noi facilități care să vină în sprijinul utilizatorilor și companiilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *