Pacienta tacuta – una dintre acele carti thriller pentru care vei uita de stresul cotidian

carti thriller

„Pacienta tacuta” este una dintre acele carti thriller care te marcheaza si isi ”infige” adanc ”coltii” in sufletul tau. Romanul este volumul de debut al lui Alex Michaelides, insa a reusit sa intre rapid in topul preferintelor iubitorilor acestui gen literar.

„Pacienta tacuta” este alegerea perfecta pentru o lectura de seara, antrenanta, care sa te faca sa te rupi de stresul cotidian si sa uiti de problemele de la birou. Povestea romanului este construita cu mare atentie la detalii, iti pare ca se dezvaluie mult prea devreme, pentru ca in secunda urmatoare sa constientizezi ca misterul te-a cuprins si mai tare. Volumul semnat de Alex Michaelides este un thriller psihologic socant, despre un act de violenta extrem al unei femei impotriva sotului ei si despre un terapeut obsedat de descoperirea motivului din spatele acestui act.

carti thriller

Romanul face parte din categoria acelor carti thriller din oferta Bookzone a caror actiune te cuprinde de la primele cuvinte si nu te lasa sa renunti pana cand nu ajungi la ultimul cuvant: ”Sfarsit” – moment in care simti un gol imens si curiozitatea este inca nesatisfacuta. I-ai mai cersi autorului cateva pagini, sa-ti mai permita sa ”vezi” macar cateva pagini in plus din viata Aliciei, dincolo de ce a fost deja scris.

„Pacienta tacuta” este una dintre acele carti thriller in care autorul se joaca cu mintea cititorului prin vocea naratorului si al carui deznodamant este dincolo de orice ar putea construi mintea cititorului pe tot parcursul lecturii. Surprinzator, sfasietor si de neinteles! Fara indoiala romanul este unul pe care-l vei devora pagina cu pagina si pe care-l vei citi cu disperare.

O disperare care te va face sa freamati de curiozitate la fiecare pagina, la fiecare rand si sa te rupi cu totul de problemele cotidiene. Este, totodata, acea opera din categoria „carti thriller” atent construita la detalii, cu personaje bine conturate, care nu tradeaza nicio secunda faptul ca este un roman de debut.

Cartea a cunoscut un succes international colosal, fiind lansata concomitent in 38 de tari, in anul 2019. A primit foarte multe reactii pozitive de la nume mari in domeniu. In plus, au fost deja vandute drepturile de ecranizare unui producator castigator de Oscar, al carui nume urmeaza sa fie anuntat.

Recenzii „Pacienta tacuta”:

O povestire inteligenta, sofisticata, incarcata cu suspans real – un roman foarte bun conform tuturor standardelor”, Lee Child, autorul seriei bestseller Jack Reacher;

Acest thriller psihologic plin de intrigi il pozitioneaza pe Michaelides ca un jucator important in domeniu” – Publishers Weekly;

Ritmul si finetea unui maestru” – BBC Culture;

Thriller-ul perfect. Nu am putut literalmente sa il las din mana”, A.J. Finn, autorul bestsellerului „Femeia de la fereastra”.

Daca actiunea te-a cuprins si vrei sa te rupi de cotidian, atunci nu pierde ocazia de a te abandona in lectura. Intra pe Bookzone.ro, consulta oferta completa de carti thriller si lasa-te cuprins de mister, crima si actiune – ingredientele perfecte pentru a te face sa uiti de stresul de peste zi si de problemele cotidiene. Comanda online si bucura-te de cele mai bune titluri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *