(P) Iată 4 cazinouri de top din România care oferă rotiri gratuite în 2023

Piaţa jocurilor de noroc a cunoscut o creştere spectaculoasă de la an la an, aşa că este normal să întâlnim în mediul online o mulţime de platforme care activează în acest domeniu. Astăzi te poţi loga prin intermediul oricărui dispozitiv electronic la jocul preferat în materie de secunde şi te poţi bucura în acest fel de distracţia dorită.

Şi trebuie să o recunoaştem, numărul de site-uri online pentru jocuri de noroc sunt prezente într-un număr atât de mare încât este destul de greu să te hotărăşti pe care să îl accesezi. Există însă un bonus care contează în alegerea unei platforme online, bonus despre care vom detalia în rândurile următoare, aşa că urmăreşte-ne cu atenţie.

NetBet

Culorile plăcute de pe pagina de oferta a platformei nu sunt singurul atu al acestui site pentru jocuri de noroc. O să îţi placă organizarea paginii şi mai ales modul în care oferta de jocuri este expusă de platformă.

Ai o mulţime de butoane de selecţie la îndemână aşa încât poţi identifica şi accesă rapid jocul preferat. Şi dacă ai o activitate intensă pe site, o să intri în Clubul Jucătorilor unde aşa cum declară chiar platforma loialitatea este recompensată.

O să aduni puncte pentru a începe cu nivelul Bronze şi poţi parcurge cele 7 trepte până să ajungi la nivelul de Elite. Şi odată ajuns acolo vei avea parte de premii multe în bani dar şi de un număr impresionant de rotiri gratuite.

Este bonusul de care aminteam în deschiderea articolului, un bonus pe care îl poţi achiziţiona în situaţia în care vei face parte din portofoliul de clienţi ai site-ului. Ştii cum se face acest lucru, aşa că o primă depunere îţi va aduce în contul de jucător şi un număr de rotiri gratuite pe care să le joci la slotul preferat.

Maxbet

Încă de când ai accesat platforma o să rămâi impresionat de simplitatea cu care aceasta este organizată. Ai 5 secţiuni în care sunt structurate jocurile platformei, aşa că în funcţie de preferinţe vei apăsa butonul cu cea dorită.

Poţi începe cu partea de Cazino, unde te aşteaptă atât sute de sloturi cât şi o mulţime de variante de jocuri de masă. Dacă vrei adrenalină, atunci un joc de masă din secţiunea Live Cazino este în mod clar alegerea care se impune.

Producători de marcă precum Ezugi sau Evolution Gaming îşi dau întâlnire aici, aşadar ai încă de la început garanţia calităţii indiferent de jocul accesat. Se adăugă cum nu se poate mai bine în acest peisaj şi secţiunea de pariuri clasice dar şi cea de live, unde inspiraţia poate face cel mai adesea un jucător fericit.

Şi nu uităm nici de butonul Turnee, care îţi va dezvălui cele mai tari turnee de sloturi sau jocuri de masă unde premiile sunt de-a dreptul fabuloase. Şi da, Maxbet este la concurenţă în ceea ce priveşte  numărul de rotiri gratuite cu alte cazinouri de top, aşa că merită să le studiezi şi să te hotărăşti dacă apeşi butonul de Înregistrare sau nu.

Magic Jackpot

Încă de la primul click nimeni altul decât Adrian Mutu îţi arată de ce platforma poartă acest nume. Fostul fotbalist internaţional şi actual antrenor de succes în Liga Naţională de Fotbal  scoate din joben oferta impresionantă a platformei şi o etalează în faţa ta.

Mai simplu să găseşti jocul care îţi face plăcere pe acest site nici că se putea. În partea superioară a paginii de start sunt poziţionate 3 butoane, cel de Acasă, Jocuri şi cel de Ajutor. Este simplu de dedus că va trebui să apeşi pe jocuri pentru a vedea oferta desfăşurată a platformei şi probabil că asta o să şi faci.

În Casino Lobby o să întâlneşti numele producătorilor de jocuri unde te vei bucura să vezi nume ca EGT, Novomatic, Microgaming sau Evolution. Şi tot aici vei vedea şi jocurile care ţi se oferă, pentru a face în mod rapid o selecţie adecvată.

Dar dacă te hotărăşti să apeşi şi butonul cu numele Acasă, vei găsi o informaţie preţioasă care îţi arată că jocurile oferite sunt peste 900 dar te pune în temă şi cu oferta generoasă de rotiri gratuite care pot să fie ale tale într-o fracţiune de secundă.

Le poţi câştiga dacă revendici bonusul de client nou, caz în care vei fi răsplătit pentru fiecare depunere realizată. Şi trebuie să ştii că toate aceste rotiri se consumă la cel mai popular slot al momentului, Shining Crown.

Nu în ultimul rând o să faci cunoştinţă cu butonul de Ajutor, care odată apăsat îţi va rezolva fără discuţie orice problemă. Nu îţi dorim să apelezi la el dar dacă o faci trebuie să ştii că te aşteaptă o echipă de relaţii clienţi profesionistă care o să găsească răspuns la întrebările tale în cel mai scurt timp cu putinţă.

Superbet

Despre acest nume nu putem decât să vorbim la superlativ. Probabil este cazinoul online cu cele mai multe sucursale stradale şi culoarea roşu aprins pe care o regăseşti atât în sediile fizice cât şi în mediul online este semnul distinct de identificare al companiei.

Cazinoul însă se face mai ales remarcat printr-o ofertă de senzaţie, care acoperă toată aria de preferinţe posibile ale jucătorilor. Sunt disponibile o varietate imensă de pariuri sportive, mii de titluri de păcănele, sute de jocuri de masă dar şi posibilităţi de a juca la toate loteriile lumii.

Se alătură cum nu se poate mai bine în ofertă şi jocurile de bingo, pariurile live dar şi un cazino live care oferă servicii de calitate în prezenţa unor dealeri super profesionişti. Şi chiar pe pagina de întâmpinare vei găsi şi butonul de Promoţii. Acolo o să vezi că rundele de rotiri gratuite te aşteaptă atât în cadrul bonusului de client nou cât şi în promoţiile zilnice pe care platforma le face. 

Concluzie

Acum ştii care sunt cele 4 cazinouri de top care activează pe piaţa de iGaming românească şi oferta de rotiri gratuite pe care fiecare dintre ele o face. Alege deci cazinoul cu atentie, precum si bonusurile cele mai avantajoase, rulează-le până la capăt şi bucură-te de surpriza care tocmai ce ţi se dezvăluie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *