Orienteaza-te in toate marile si oceanele lumii, la propriu si la figurat, cu ajutorul unor cursuri de navigatie!

cursuri navigatie
cursuri navigatie

Pentru cei care stiu sa se bucure de ea, viata este nespus de frumoasa! Cu cat iti oferi mai multe experiente noi si vizitezi locuri diferite, cu atat esti mai increzator in tine insuti si mai multumit de ceea ce faci.

Aceste principii simple, dar importante, sunt intelese si insusite cu entuziasm de toti cei care aleg sa urmeze cursuri navigatie in cadrul Scolii nautice setsail.ro. Odata ce obtin un permis de conducere a barcii, toate caile acvatice li se deschid, iar concediile nu vor mai fi niciodata la fel!

cursuri navigatie
cursuri navigatie

Pe langa posibilitatile nenumarate de a naviga impreuna cu prietenii sau familia, exista si oportunitatea de a merge, alaturi de alti participanti care au absolvit cursuri de navigatie, la expeditiile organizate chiar de reprezentantii scolii nautice. Iata despre ce este vorba!

Zonele acoperite de programul SetSail Fleet Expedtions

Odata ce inchei seria de cursuri de navigatie si devii absolvent si posesor al unui permis de conducere a bancii, ai posibilitatea de a face parte din flotele SetSail organizate in diferite regiuni care se remarca atat prin frumusetea peisajelor, cat si prin posibilitatile multiple pe care le ofera de a acumula rapid experienta practica.

Parcurgand rute variate, participantii beneficiaza din toate avantajele ce decurg din strabaterea apelor in cadrul unei flote de barci prietene. Au parte de ajutor in caz de urgenta, de asistenta la acostari,dar si de distractie dubla pe tot parcursul expeditiei!

Pentru a te convinge ca ai de unde sa alegi, iata lista completa a destinatiilor SetSail Fleet Expedition:

• Croatia: Zadar – Vis – Split – Dubrovnik;

• Grecia: Insulele Ionice, Sporade si Dodecaneze;

• Thailanda;

• Caraibe: Martinica si Santa Lucia;

• Olanda: canalele din Amsterdam;

• Italia: Sicilia si Insulele Eoliene;

• Turcia: Marmaris, Bodrum si Istanbul;

• Anglia: Marea Irlandei;

• Franta: Coasta de Azur;

• Spania: Insulele Baleare, Barcelona si Alicante.

Cum se desfasoara o expeditie in Grecia?

Cei care au urmat sau vor sa urmeze chiar in acest an cursuri de navigatie vor avea ocazia de a participa la o expeditie chiar in aceasta toamna. Intre 1 si 8 octombrie, are loc explorarea insulelor din Marea Ionica, considerate cele mai prietenoase insule grecesti, din punct de vedere al vanturilor si valurilor si, prin urmare, o destinatie perfecta inclusiv pentru familii.

Exista mai multe modalitati de participare, dupa cum urmeaza:

• cu o ambarcatiune in flota Monohull/Catamaran;

• prin rezervarea unui loc in cabina dubla Monohull/Catamaran;

• rezervand un loc in cabina dubla, dar in regim single;

• prin rezervarea a doua locuri intr-o cabina dubla Monohull/Catamaran.

Astfel, atat proaspetii navigatori, cat si cei mai experimentati vor avea ocazia de a parcurge una dintre cele 3 rute de top pentru sailing in Grecia. Este vorba despre Insulele Ionice, mai precis de un itinerar care cuprinde Lefkada, Kefalonia, Zakintos si Ithaka.

Celelalte doua rute de top pentru a naviga pe minunatele ape grecesti cuprind Insulele Saronice (Aegina, Poros, Hydra si Spetses), respectiv Insulele Ciclade (Kea, Kythons, Syros, Mykonos si Thyra-Santorini).

Astfel, vei avea ocazia sa aplici cunostintele insusite la cursuri navigatie mai intai intr-un mediu prietenos, pentru ca apoi, cu aceasta experienta la activ, sa te poti aventura mai departe, pe marile si oceanele lumii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *