Oliviera alba Galina, prezenta pe orice masa

De pe o masa aranjata elegant nu trebuie sa lipseasca oliviera. In acest articol va propunem un articol deosebit – oliviera Galina – comercializata de catre cei de la magazinul Insignis. Aceasta este monocroma, in culoarea alb, si are un suport metalic care sa te ajute sa o transporti cu usurinta dintr-o incapere in alta.

Oliviera alba Galina, o alegere inteleapta

O oliviera alba se poate asorta cu orice. Cred ca si tu te-ai plictisit de aceleasi tipuri de oliviera pe care le vezi pe toate mesele si in toate restaurantele. Aceasta, insa, se deosebeste foarte mult de modelele clasice, in primul rand prin eleganta sa. Cu o inaltime de 22 de centimetri, nici nu acopera privirea spre interlocutorii de la masa, insa nici nu devine un obiect insignifiant, avand propriul rol de decor.

Are 4 recipeiente: unul pentru sare, unul pentru piper, unul pentru ulei si cel din urma pentru otet. Cosul metalic le sustine frumos si este de culoare neagra, contrastand elegant cu albul acestora.

Oliviera alba Galina, de la magazinul Insignis

Din fericire, oliviera alba Galina face parte dintr-o colectie de alte obiecte dedicate meselor festive si nu doar, astfel incat poate fi asortata cu ele. In magazinul Insignis gasiti suporturi de servetele care sa se potriveasca cu aceasta, candelabre si chiar oglinzi pentru living! Acestea ofera o personaalitate aparte mesei tale si pot fi folosite mult timp. Pretul este unul mic, comparabil cu alte magazine, astfel incat poti investi si in alte obiecte de decor asortate pentru a avea o masa festiva ca la carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *