Oglindă, oglinjoară, Stailer mă programează la salon chiar și diseară!

Cum ar fi să poți merge la salon exact atunci când vrei, ca și cum ai avea o baghetă sau o oglindă magică ce îți spune unde și când au stiliștii loc liber? Sună a basm probabil dar te anunț că poți păși în lumea basmelor și poți obține o astfel de listă magică pentru că acum există Stailer!

Din dorința de a facilita tot acest proces de programare la salon, reprezentanții Stailer au ales sa adune pe aceeași platformă saloanele din câteva orașe momentan, cu tot cu program și servicii, alături de alte informații importante astfel încât să acorde clienților posibilitatea de a alege și de a merge la salon în timp util. Poți să te simți ca și prințesele din basme acum, pentru că ai propria ta zână magică și poți apela la ea ori de câte ori îți dorești sau ai nevoie.

Oglindă, oglinjoară, haide la salon chiar și diseară!

Oricând ai nevoie poți să te programezi. Chiar dacă lucrezi până pe la orele 18 – 19, nu îți pierde speranța și caută un salon care are locuri libere și după acele ore. Dintre toți stiliștii din oraș, poate sunt câțiva care preferă să lucreze mai târziu și te pot primi pe scaunul lor.

Poți vedea cu Stailer toate serviciile de la salonul Mhm Beauty Room din Iasi, spre exemplu, dacă alegi să cauți lista cu disponibilități în funcție de salon sau de stilist. Dacă vrei să îi vezi pe toți care sunt disponibili în ziua și la ora pe care le selectezi, indiferent de locație sau de profesioniști, trebuie doar să alegi din lista de pe prima pagină a platformei.

Această oglindă magică te face să vezi cu alți ochi vizitele la salon și te ajută să economisești timp. Pentru că este creată special pentru a ajuta persoanele iubitoare de beauty și de servicii profesionale, oferite de experți în domeniu, nu presupune nici măcar instalarea unei aplicații și nici nu ești condiționat să creezi cont.

Află totuși cum te poate ajuta contul

Chiar dacă nu este o obligativitate parte de creare cont, poți să știi totuși că acesta vine la pachet cu mai multe avantaje, care te pot ajuta și îți pot economisi mai mult timp. Oricând ai câteva minute libere poți opta pentru această variantă astfel încât să te bucuri de lista completă cu locurile în care ai fost, data la care ai fost și tot ce ai nevoie să știi astfel încât să te poți întoarce la același stilist dacă ai fost mulțumit. Contul este de fapt o agendă personală virtuală care te ajută să ții evidența programărilor, fără prea multe bătăi de cap.

Tot contul te ajută să economisești timp pentru că nu trebuie să mai adaugi mereu informațiile personale. Poți să vezi si aici alte informatii cu privire la acest aspect. Setarea unui reminder este un alt avantaj, deoarece primești pe telefon un mesaj text care să îți amintească de programare.

Toate aceste avantaje și beneficii sunt disponibile pentru oricine vrea să aibă parte de un mod mult mai simplu de programare la salon și care își dorește să aleagă varianta potrivită pentru el. Accesează Stailer și bucură-te și tu de serviciile sale gratuite!

Contact:

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *