Ochi plini de profunzime și frumusețe, cu ajutorul rimelului

Oricât de mult am încerca să susținem că aspectul fizic nu contrază, adevărul este că oamenii sunt ființe vizuale, pentru care prima impresie contează mai mult decât am crede. În jocul seducției, ochii au un rol principal, așa că nu este de mirare că reprezentantele sexului frumos știu cum să îl interpreteze la perfecție. Și, pentru o privire cu un plus de profunzime și emoție, ajutorul dat de un rimel nu poate fi neglijat.

Arma secretă a femeilor

Nu de puține ori rimelul a fost comparat cu o armă secretă a femeilor, și este nelipsit în colecția lor de produse de make-up. Pentru că adoră produsele de calitate, acestea așteaptă cu nerăbdare reduceri la rimeluri de care să profite pentru a-și completa colecția. Iar ofertele de Black Friday Romania de anul acesta sunt prea bune pentru a le putea rezista.

Folosește rimelul în avantajul tău

Deși nu pare prea dificil să folosești un rimel, specialiștii sunt de părere că există multe greșeli care se fac cu acest prilej. Pe acestea am decis să ți le prezentăm și noi, pentru a corecta eventualele erori din ritualul tău de aplicare a mascarei.

Rimelezi genele de sus

Întotdeauna aplicarea rimelului trebuie făcută cu genele de jos. Chiar dacă este mai ușor să începi cu cele de sus, și majoritatea femeilor procedează așa, este greșit, deoarece riști să ai parte de acele punctulețe negre pe pleoapă și care dau un efect vizual atât de neplăcut.

Uiți că și rimelul are termen de garanție

Pentru a evita unele probleme, unele legate chiar de infecții ale ochilor, schimbarea rimelului măcar de două ori pe an este obligatoriu. Chiar dacă aparent rimelul încă nu s-a uscat și te gândești că îl poți aplica foarte bine și în continuare, genele tale nu vor arăta deloc bine.

Nu ții cont de mărimea ochilor

Aplicarea rimelului, susțin specialiștii, trebuie făcută și în funcție de distanța dintre ochi, dar și mărimea acestora. Ai ochii ceva mai depărtați? Atunci mai multe straturi de rimel vor da impresia că distanța dintre ei nu este chiar atât de mare!

Nu folosești aparatul de arcuire a genelor

Genele arcuite sunt cele care oferă iluzia optică preferată a femeilor: ochii mai mari. Nu obții acest efect doar cu ajutorul rimelului, ci în special cu aparatul de arcuire al genelor. Folosește-le împreună, încearcă și te vei convinge: privirea ta va căpăta o profunzime și o senzualitate pe care o vei adora!

Nu te demachiezi bine!

Nu este nevoie să mai amintim cât de important este să te demachezi zilnic, înainte de a te culca, chiar și atunci când nu ai folosit niciun fel de machiaj. Dar, cu toate acestea, multe femei încă nu știi cum să o facă în mod corect. Rimelul se numără printre produsele de make-up destul de greu de îndepărtat, mai ales dacă avem de a face cu unul rezistent la apă. De aceea, caută prin magazine sau pe site-urile de profil un demachiant special pentru zona ochilor, care îndepărtează eficient urmele de rimel sau farduri aplicate aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *