Nu Oricum, profesioniștii în domeniul legumicol

Odată cu venirea primăverii și cu trezirea naturii la viață totul în jur devine atât de verde încât ne dorim și noi o cură de sănătate ca să fim în acord cu explozia de culori care ne înconjoară.

Pentru că în anotimpul rece ne-au lipsit legumele în stare proaspătă acum ne dorim să găsim și să cumpărăm semințe din cât mai multe soiuri de legume ca să le putem folosi pentru însămânțare în grădina sau sera proprie. Asta dacă ne dorim să ne delectăm cu gustul lor mai repede.

Dacă ne dorim semințe de calitate livrate de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniu putem apela cu toată încrederea la firma Nu Oricum Serv Srl, un magazin seminte legume care asigură servicii complete pentru clienți.

În acest sens Nuoricum oferă informații complete și corecte cu privire la modul de utilizare al produselor, prevenirea la timp a bolilor, dăunătorilor și a dozelor recomandate, dar și sfaturi  pentru construcția și amenajarea cât mai eficientă a unei sere precum și materialele necesare (clipsuri, folii profesionale, țevi).

Semințe de legume, soiuri variate

Magazinul de semințe legume oferă clienților săi o mare varietate de semințe dintre care mai des folosite sunt semințele de tomate, ardei, varză, conopidă, salată, castraveți, dovlecei, vinete, ridichi, țelină, morcovi, ceapă, spanac, broccoli, fasole, sfeclă, păstârnac, pătrunjel de rădăcină.

Semințele de legume sunt de mai multe soiuri, tocmai pentru a putea fi comandate după preferințe sau după locul unde vor fi însămânțate sau pur și simplu după gustul clienților cărora le-a plăcut un anume soi.

Astfel, semințele de roșii se prezintă sub forma unor soiuri hibride, cu fructe de mărime mare, cu o mare rezistență la boli și toleranță sporită în condiții de temperaturi scăzute.

Semințele de ridichi se prezintă în patru sortimente variate, recomandate pentru culturi de primăvară, vară și toamnă, iar unul dintre ele este un hibrid extratimpuriu care se poate semăna din octombrie pînă în luna martie. 

Semințele de morcovi se prezintă sub forma a șase soiuri diferite, dintre care există un soi rustic și foarte rezistent la secetă.

Semințele de ceapă sunt de două feluri și anume ceapă albă, o varietate semitimpurie, foarte productivă cu capacitatea de păstrare pe termen lung. Ceapa roșie în schimb este recomandată pentru zonele cu temperaturi ridicate și precipitații reduse.

O altă legumă foarte des preferată de agricultori este castravetele, prezent pentru comercializare sub forma unui hibrid cultivat atât pentru consum în stare proaspătă, cât și pentru industrializare. El este recomandat atât pentru culturi în spații protejate, cât și în câmp.

Cealaltă varietate de castravete este mai puternic, cu o vigoare mai mare și ciclul lui de creștere este primăvară-vară.

Ustensile necesare pentru răsadurile de legume

Firma Nu Oricum comercializează și tăvi, alveole și ghivece pentru răsadurile de legume. Ghivecele și paharele au un interior mai larg, oferind o stabilitate ridicată, avantaj atât la cultivare, cât și la transport.

Tăvile alveolare profesionale din plastic moale sunt de două feluri și anume tăvi pentru semănat cu număr mare de celule și tăvi pentru obținerea directă a răsadurilor.

Contact:

[email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *