Niciodata nu este prea frig afara pentru achizitionarea unor masini de cuburi de gheata!

Daca intrebati pe cineva de pe strada, o sa va spuna ca gheata, fie ea sub forma de cuburi sau de fulgi, este necesara mai ales vara, datorita temperaturilor caniculare din acest anotimp.

Proprietarii si administratorii de restaurante sau baruri stiu insa cat de utile se dovedesc diferite masini de cuburi de gheata, indiferent de anotimp si de vremea de afara. Intr-adevar, utilizarile lor sunt multiple: pe de o parte ajuta la conservarea in cele mai bune conditii a unor alimente si bauturi, iar pe de alta parte sunt necesare si pentru realizarea celor mai indragite cocktailuri.

Daca aveti nevoie sa cumparati un astfel de echipament, o puteti face cu toata increderea folosind experienta de peste 25 de ani a companiei Fresco Expert, care ofera cele mai bune solutii pentru bucatarii profesionale.

Iata ce trebuie sa stiti, atunci cand va pregatiti sa achizitionati masini cuburi gheata!

Tineti cont de capacitatea de productie!

Cantitatea de fulgi si cuburi de gheata de care este nevoie e diferita, in functie de marimea si de specificul fiecarui restaurant, bar sau unitate de alimentatie publica. Tocmai de aceea, la cumpararea unei masini de cuburi de gheata trebuie sa tineti cont de capacitate.

Pentru companiile mai mici, sunt disponibile echipamente care pot sa produca 22 de kilograme intr-un interval de 24 de ore. Exista trei astfel de oferte in magazinul online Fresco.ro, disponibile la preturi cuprinse intre 2 970 si 3 767 de lei.

Masinile cu o capacitate medie, cuprinsa intre 40 si 50 de kilograme, sunt disponibile la preturi cuprinse intre 3 850 si 9 846 de lei.

Pentru necesitati sporite, puteti alege masini de cuburi de gheata cu o capacitate de cateva sute de kilograme in 24 de ore. De pilda, un astfel de echipament furnizat de brandul Virtus Group GmbH, cu capacitatea de 300 de kilograme in 24 de ore, poate fi cumparat la pretul de 20 352 de lei plus TVA.

Astfel, indiferent de marimea afacerii pe care o detineti, veti gasi produsul potrivit!

Ce tip de racire preferati?

Pe langa capacitatea potrivita, un criteriu important la cumpararea unei masini de cuburi de gheata este reprezentat de tipul de racire: cu aer sau cu apa. Consumul de energie electrica este mai mare pentru tipul de racire cu aer. Racirea cu apa genereaza unele economii la curent, dar presupune si consum de apa.

Gasiti, in magazinul online Fresco.ro, 19 modele care functioneaza cu racire cu aer, la preturi cuprinse intre 2 970 si 20 352 de lei. Sunt disponibile, de asemenea, 9 modele cu racire cu apa, la preturi care pornesc de la 3 767 de lei si ajung la 11 774 de lei.

Toate produsele disponibile, indiferent de capacitate sau de tipul de racire, provin de la doua firme de prestigiu pe plan international: Electrolux Professional si Virtus Group GmbH.

Un proverb romanesc spunea ca omul gospodar isi face iarna car si vara sanie. Se poate spune ca antreprenorul de succes isi cumpara toamna si iarna masini cuburi gheata, cu sprijinul si garantia calitatii oferite de Fresco Expert!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *