Motocultorul Rotakt – o unealtă indispensabilă oricărei gospodării

Și tu ai nevoie de motocultorul Rotakt !

Motocultorul Rotakt RO100RS, este absolut necesar în gospodăria oricărei persoane.  De ce? Este ideal pentru curtea sau gradina proprie și nu numai, simplu de manevrat și ușor de întreținut.  Se poate „lăuda” cu un consum mic, fiabiliate, rezistență mare și noxe reduse.

Noi îți oferim o ofertă pe care nici un fermier nu ar refuza-o! Un PACHET COMPLET Motocultor Rotakt RO100RS, 7 CP, benzină, Plug de arat + Plug de bilonat + Plug de scos cartofi + Cultivator + Roţi metalice 4.00-8. (nu include tub hexagonal).

Cum funcționează motocultorul Rotakt ?
Motocultorul Rotakt RO100RS funcționează cu benzină, având un motor puternic de 7 CP. Cu o fiabilitate ridicată, motorul este un model nou și inovativ, are un consum redus și noxe scăzute. Deține o cutie de viteze cu priză de putere, carcasă reductor din fontă (factor care oferă motocultorului o greutate și o stabilitate mai mare și o rezistență ridicată, putând astfel să fie folosit și în condiții dificile), este dotat cu roți de cauciuc mari (4.00-8)  și freze segmentabile și detașabile cu 4 rânduri de cuțite.

Datorită frezelor care au lățimea de lucru cuprinsă între 560-1050 de mm (care sunt detașabile și segmentabile) și adâncimea de lucru de 150 – 300 mm motocultorul poate efectua operații de frezare și mărunțire pentru orice fel de sol.

Pachetul nostru este perfect pentru tine dacă locuiești la curte, și îți dorești să-ți amenajezi grădina singur, cât mai bine și mai rapid. Acesta îți oferă posibilitatea de a-i atașa accesorii precum: plug de arat, plug de bilont, etc, lucru care îl face multifuncțional și absolut necesar oricărui grădinar/fermier, și mai presus de toate, UTIL!

Un avantaj îl constituie faptul că motocultorul nu este destinat exclusiv folosirii în gospodărie, se poate utiliza chiar și intensiv, în condiții dificile, pe suprafețe de peste 5.000 mp.

Cum se întreține motocultorul:
Nu trebuie să acordați o atenție prea mare întreținerii motocultorului, aceasta este simplă și poate fi făcută de oricine, chiar dacă aveți sau nu cunoștințe tehnice avansate. Este un aparat rezistent, destinat special muncii în aer liber.

Beneficiile motocultorului Rotakt RO100RS:
– Flexibil – perfect atât pentru munca în grădină, cât și pentru utilizarea intensivă ;
– I se pot atașa diverse accesorii;
– Fiabilitate ridicată a motorului, consum și noxe reduse;
– Motor ușor de pornit, este puternic și economic, având un consum redus de carburant;
– Se poate folosi pe orice tip de sol;

Dotările Motocultorului Rotakt RO100RS :
● cutie de viteze, priză de putere și carcasă din fontă ;
● roata de transport și cutie de scule;
● ghidon reglabil pe 1 axă (sus/jos);
● freze segmentabile cu discuri laterale;
● bară de reglare a adâncimii;
● roți mari 4.00-8;
● suport pentru freze;
● plug de arat;
● plug de bilonat;
● plug de scos cartofi;
● cultivator;
● roți metalice 4.00-8 (fără tub hexagonal);

Și tu ai nevoie de un motocultor în gospodăria ta, fie că vrei să-l folosești doar în propria grădină, sau intenționezi să te extinzi pe suprafețe mai mari, Pachetul Motocultor Rotakt RO100RS este cea mai potrivită variantă pentru tine. Nu doar că îți va face munca mai ușoară, dar te va scăpa de cea manuală, rămânându-ți mai mult timp liber.
Nu comanzi doar un simplu motocultor, alegând produsele Rotakt comanzi, de fapt, calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *