Mobilă și suport chiuvetă pentru baie și bucătărie

Cât timp petreci în baia ta? 20 de minute pentru un duș de dimineață sau de două ori mai mult pentru o baie relaxantă. Baia este camera în care te reîncarci cu energie sau te relaxezi după o zi plină. 

De aceea este important să alegi mobila de baie care să te bucure și să te inspire pe deplin. Pentru a combina frumusețea cu practicitatea, și pentru a face ca timpul petrecut în baie să fie special, ai nevoie de mobilă de baie. 

Poate că, detaliile mici, cum ar fi închiderea ușoară a ușilor dulapului, iluminarea cu LED-uri moi și cabina de duș plină cu abur contează. 

Trebuie să alegi mobila de baie care să se potrivească vieții și stilului tău. Atunci când alegi mobila de baie, trebuie acordată o atenție deosebită calității, caracterului practic și viziunii excelente. 

Mobilă – Caracteristici

Există două tipuri de mobilă pe piață, după materialul din care sunt fabricate – MDF și PVC. Mobila din MDF este fabricată din material rezistent la umiditate. 

Aceste tipuri sunt proiectate pentru locuri umede, dar fără a fi expuse la jetul direct de apă. Materialul MDF utilizat pentru producerea mobilei de baie este tratat cu grunduri speciale și vopsele care îi conferă o rezistență suplimentară la umiditate.

Avantajul acestui tip de mobilă este că, materialul în sine permite crearea unor forme mai rotunjite și nestandardizate, care vor conferi băii un accent mai interesant și mai elegant.

Atât materialul din MDF, cât și cel din PVC sunt tratate cu vopsele și lacuri speciale care îi sporesc caracteristicile și asigură că mobila nu se va umfla și nu se va deteriora în timpul utilizării. 

Mobila modernă prezintă o serie de inovații menite să îți facă șederea în baie mai plăcută și mai plină de satisfacții. 

Unul dintre avantajele noului tip de mobilă de baie, care a devenit popular în ultimii ani, este că poate fi suspendată. 

Este montată direct pe perete, economisind mult spațiu în baie și creând o senzație de dinamism. Majoritatea dulapurilor superioare de baie, prezintă iluminare cu LED, asigurând o vizibilitate bună în orice moment. 

La modelele mai moderne, mufa standard a fost înlocuită de un senzor cu infraroșu, pentru a aprinde și a stinge luminile. 

Alte modele au buton tactil, care reglează intensitatea luminii. Fără îndoială, există o serie de facilități care îți vor face viața de zi cu zi mult mai ușoară. 

Suport chiuvetă baie

Spațiul tău din baie este limitat? Și chiuveta nu este niciodată suficient de mare pentru a putea depozita pe ea tot ceea ce ai nevoie? 

Nicio problemă. Suportul de baie ingenios este concepute pentru a economisi spațiu pe blat sau pur și simplu pentru a face baia mai rațională și mai confortabilă.

În loc să lași buretele umed în chiuvetă după ce te-ai spălat, utilizează un suport, care are găuri de scurgere și va ajuta la uscarea mai rapidă. Cu ajutorul unui suport chiuvetă vei avea spațiu suplimentar pentru depozitarea diferitelor cosmetice. 

Suport chiuvetă bucătărie

Un suport chiuvetă bucătărie te poate ajuta la scurgerea vaselor după ce le-ai spălat. În general, acesta este realizat din PVC care se usucă foarte repede.

Suportul organizator pentru chiuvetă te ajută la depozitarea detergentului de vase și a buretelui, precum și a lavetei. Pentru curățarea ușoară, acest organizator se poate demonta.

Suportul de chiuvetă din plastic îți ușurează munca în bucătărie, deoarece nu trebuie să mai stai să ștergi vasele.

Din magazinul online shopereo.ro poți cumpăra diverse modele de suport chiuvetă, în diferite culori, putând alege modelul dorit. Spre exemplu, poți alege un model cu flori roz, un model uni alb, un model filigranat în culoarea portocalie sau transparent și multe alte tipuri de suporturi chiuvetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *