Mentine-ti telefonul la un stadiu optim de functionare cu ajutorul serviciilor complete Prestige GSM

Pentru ca telefonul reprezinta unul dintre cele mai importante obiecte pe care fiecare din noi il detinem, este nevoie sa beneficiem de un aliat de incredere care sa ne ajute sa il mentinem intr-o stare perfecta. Astfel ca, la Prestige GSM va veti putea bucura de toate serviciile de care aveti nevoie, de la reparatii minim invazive, la inlocuire de display, folie de sticla sau chiar baterie. De asemenea, va oferim si o serie de produse care sa serveasca drept metode de protectie impotriva uzurii sau a deteriorarii, cat si accesorii suplimentare care sa va imbunatateasca experienta cu device-ul pe care il detineti.

Vezi serviciile aici pentru inlocuire display iphone 7 si nu numai: https://prestigegsm.ro/inlocuire-display/inlocuire-display-iphone-7-7plus/.  

Service de reparatii pentru iphone

La Prestige vei avea parte de toate reparatiile de care ai nevoie pentru iPhone-ul tau, indiferent de model. Astfel, daca a suferit un soc care a condus la degradarea sticlei sau a display-ului acestea vor fi inlocuite la scurt timp dupa prezentarea la sediu. La fel de simplu este si in cazul bateriilor uzate. Atunci cand telefonul nu mai functioneaza decat conectat la o sursa de alimentare, este clar ca sanatatea bateriei este semnificativ afectata si trebuie inlocuita.

Astfel ca, indiferent de problema de natura tehnica sau mecanica cu care te confrunti, specialistii nostri iti vor oferi solutii imediate ale caror rezultate se vor observa pentru lungi perioade de timp.

Accesorii si huse de protectie

Daca ai nevoie de cablu de alimentare, casti, huse de protectie sau folii de sticla, Prestige GSM este locul ideal. La noi vei gasi diverse variante din fiecare categorie de produs pentru toate modelele de iPhone. In modele si culori distincte, transforma-le din necesitate in accesoriu si imbunatateste considerabil aspectul device-ului.

Suntem disponibili atat fizic cat si online

Pentru ca ne dorim sa oferim din experienta noastra cat mai multor posesori de iPhone, ne-am dezvoltat atat in mediul fizic, cat si virtual. In magazinul online veti putea sa va comandati direct la domiciliu orice aveti nevoie, de la accesorii la piesele componente serviciilor de reparatii. Online va stam la dispozitie 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, in timp ce la sediu ne veti gasi de luni pana vineri intre orele 10 si 19, iar in weekend de la 10 la 16.

De asemenea, tot online veti putea sa va faceti o programare, in functie de disponibilitatea ambelor parti, pentru a realiza orice tip de reparatie. In acest mod nu doar ca nu va mai fi nevoie sa asteptati la cozi interminabile, dar va garantam si faptul ca orice interventie va fi gata in maximum doua ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *