Masini leasing – optiunea care te aduce mai aproape de masina mult visata

Fara indoiala, o masina reprezinta o investitie de lunga durata. Procesul de luare a deciziei si de achizitie este complex si implica mai multi factori. Cel mai important si cel care pune de cele mai multe ori piedici este cel financiar. Preturile nu sunt deloc prietenoase pentru toate buzunarele, iar in majoritatea cazurilor ratele reprezinta solutia ideala. Cu toate acestea, exista o optiune care nu presupune costuri pentru perioade lungi de timp: masini leasing pe care le gasesti la https://auto-leasing.ro/masini-second-hand/.

Astfel, sa obtii masina mult visata nu mai este un lucru imposibil. Pe piata auto exista zeci de variante menite sa iti ofere sprijinul de care ai nevoie in tot acest proces. De la leasing, finantari speciale sau masini second hand aduse din Germania cu siguranta vei gasi masina perfecta pentru tine. Optiunile sunt concepute in asa fel incat sa nu te buna in dificultati din punct de vedere financiar si sa tina cont de preferintele tale in materie de auto.

Masini leasing, optiunea ideala din toate punctele de vedere

Pe langa faptul ca o masina te ajuta sa te deplasezi simplu si rapid pana la destinatie, pentru multe persoane reprezinta o pasiune si o forma de relaxare. Drumurile la volan vor fi traite si gustate din plin, iar legile timpului par sa fie sfidate. Desi preturile pot atinge sume enorme, pe care nu ti le poti permite in mod normal, leasing-ul reprezinta o varianta pe care trebuie sa o iei neaparat in calcul. Astfel, iata ce poti face pentru a economisi bani, avand ocazia sa conduci masina mult dorita.

  1. Apeleaza la un program de leasing auto

Specialistii din domeniul auto si bancar ti-au pregatit o varianta optima din toate punctele de vedere. Atat persoanele fizice, cat si cele juridice pot sa achizitioneze masina leasing, iar procesul este simplu, rapid si presupune parcurgerea unor pasi.

  • Alegi o banca potrivita pentru tine in vederea finantarii si alegi pachetul optim pentru tine. Aici o sa stabilesti si ratele pe care va trebui sa le platesti lunar, trimestrial sau sezonier, in functie de avansul platit.
  • Semnezi contractul si oferi un avans cuprins intre 10% si 60%.
  • Alegi perioada contractuala cuprinsa intre 2 si 5 ani.
  • Te urci la volan si te bucuri de o masina care atinge cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism.
  • Achizitioneaza o masina second hand

Nu mai este un secret faptul ca piata auto din Romania este bogata in masini aduse din strainatate, in special din Germania. O masina second hand nu inseamna neaparat o masina veche, plina de defectiuni care pot sa apara in orice moment. Specialistii se asigura ca toate elementele sa fie functionale si sa respecte in detaliu normele de siguranta.

Pentru economii maxime poti combina cele doua optiuni de mai sus si sa accesezi un program de masini leasing second hand. Economiile vor fi garantate si tu o sa te bucuri de calitate si confort la volanul masinii pe care o preferi. In acest fel, eforturile financiare pentru achizitia unei masini devin istorie.

Auto-leasing, ajutorul tau atunci cand iti doresti o masina

Daca iti doresti o masina, dar bugetul te limiteaza destul de mult, apeleaza cu incredere la serviciile auto-leasing.ro.

Specialistii auto te vor pune fata in fata cu o gama variata de masini, verificate in detaliu inainte de semnarea contractului si care iti aduc zeci de beneficii. In plus, gradul inalt de confort este garantat, iar profesionalismul acestora pune siguranta pe primul loc. Astfel, alege dintr-un parc auto care cuprinde zeci de masini leasing si cu siguranta nu vei regreta decizia facuta! Drum bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *