mALL BLACK FRIDAY ia startul la Shopping City Târgu Jiu, promoții și reduceri de până la 80% la branduri renumite

Promoții și reduceri de până la 80% la branduri renumite

În perioada 13-22 noiembrie, negrul aduce noroc la cumpărături. Shopping City Târgu Jiu desfășoară campania mALL BLACK FRIDAY, iarcele mai cunoscute branduri de modă și accesorii, frumusețe, home & deco, IT&C, jucării și multe altele, își așteaptă clienții cu oferte promoționale, reduceri de până la 80% și premii instant. Oferte de nerefuzat pregătesc și restaurantele din food court pentru preparatele în regim take-away sau pentru gustările care pot fi savurate pe terasă după o sesiune de cumpărături în siguranță. De asemenea, vizitatorii au ocazia de a câștiga 360 de premii instant și 2 premii mari prin tragere la sorți, dacă se relaxează la cumpărături până pe 22 noiembrie.

Premii instant ALL BLACK

Pentru că în această perioadă Shopping City Târgu Jiu premiază adevăratul BLACK FRIDAY, între 13-15 noiembrie, primii 100 de clienți care postează pe Facebook un selfie în ținută ALL BLACK din centrul comercial, cu check-in la mall, primesc instant un voucher în valoare de 50 de lei, în limita stocului disponibil. Participanții trebuie doar să prezinte dovada fotografiei la Info Desk. 

Mai mult, o sesiune de shopping le poate aduce automat premii valoroase ALL BLACK. Între 13-22 noiembrie, la cumpărături de minim 200 de lei pe maximum 2 bonuri fiscale, vizitatorii pot câștiga instant unul dintre cele 360 de premii constând în gadget-uri all black (în limita stocului disponibil). De asemenea, prin tragere la sorți, ei au șansa de a câștiga unul dintre cele două aspiratoare robot Rowenta Smart Force Cycloning. Regulamentul complet de participare poate fi citit aici.

Reduceri de până la 80% la magazinele preferate de modă, frumusețe, home & deco, IT&C și multe altele

Promoțiile și reducerile considerabile se vor activa pe toată durata lunii noiembrie și vor ajunge și până la 80% la produse selectate de la branduri precum Optiblu și Optiplaza.  Cei care caută să își reînnoiască garderoba, se pot bucura de reduceri de până la 50% la Various Brands, Deichmann, Grid, Salamander,  în weekend-ul 13-15 noiembrie, iar Marelbo a pregătit un discout de 60% la o selecție de produse, până pe 23 noiembrie. Orsay și Poema își așteaptă clienții cu reduceri de 20% la toate produsele între 13-15 noiembrie, respectiv 13-16 noiembrie. Pentru că orice ținută merită accesorizată, bijuteria Teilor oferă 30% reducere la colecția Legendary Diamonds (13-15 noiembrie), iar Meli Melo 30% reducere la toate produsele, cu excepția celor aflate în alte promoții (13-22 noiembrie). Brandurile de cosmetice au pregătit oferte atractive la produsele de îngrijire și machiaj: Marionnaud oferă 25 % reducere la orice produs  achiziționat în perioada – 13  și 15 noiembrie și 20 – 22 noiembrie. Tot în aceeași perioadă, clienții Nala primesc 25 % REDUCERE prin prezentarea codului BLACK25, și reduceri de până la -50% la o selecție de produse. Până pe 15 noiembrie, Yves Rocher oferă 50% discount la minim 2 produse achiziționate (cu excepția punctelor verzi și a seturilor). Pentru părinții care se află deja în căutarea cadoului perfect pentru cel mic, Smyk a pregătit reduceri de până la 50% la articolele selectate (6-16 noiembrie), iar Noriel discount de până la 70% la o varietate de jucării (2-17 noiembrie).  Dacă aveți în plan să vă redecorați casa, Jysk vă pune la dispoziție reduceri de până la 70% în perioada 12-18 noiembrie. De asemenea, Carrefour oferă 50% reducere la gama de electrocasnice, electrice, IT și telecom pe tot parcursul lunii noiembrie.

Bucură-te de Black Friday și #shoppîngînsiguranță!

Știm că experiența cumpărăturilor de Black Friday înseamnă mai mult decât o comandă online: este inspirație pentru cadouri, pentru outfituri, în timp ce te plimbi prin magazine sau prin galerii; înseamnă bucuria de a proba și certitudinea că vei cumpăra întocmai pe măsura și pe placul tău, plăcerea de a pleca pe loc cu produsele pe care le-ai cumpărat și pe care vrei să le porți sau să le testezi imediat. Mai mult, o sesiune perfectă de cumpărături se încheie savurând, pe terasă sau acasă, preparatul tău preferat cumpărat de la restaurantele din food-court, fast-food-uri care s-au pregătit și ele cu oferte speciale în perioada 13-22 noiembrie.

 Pentru ca vizitatorii să se bucure de toate acestea fără griji, Shopping City Târgu Jiu s-a pregătit cu toate măsurile de siguranță pentru o experiență de shopping offline și cu un ghid creat special pentru această perioadă, care include cele mai importante lucruri de respectat în vizita la cumpărături.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Jiu a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea si filtrarea aerului din centrul comercial o data la 3 ore, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, benzi cu suprafata nanosept pe suprafetele frecvent atinse.

În plus, Shopping City Târgu Jiu asigură distanțarea în centrul comercial prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, în spațiile comune (galerie, zone cu trafic intens etc). În aceste condiții, Shopping City Târgu Jiu asigură spațiul necesar distanțării sociale.

 Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.

Mai multe detalii puteți citi pe site și pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *