Leasing-ul operațional – cum te putem ajuta?

Ofertele de leasing operațional sunt calculate inițial pentru un kilometraj de circa 15.000 km/an cu o durată contractuală de 60 de luni. Toate pachetele includ serviciile: finanțare autoturism, mentenanță, reparații, managementul anvelopelor, asigurări și costuri de înmatriculare, vehicul de schimb, asistență rutieră 24/7, impozit anual, rovinietă și ITP. Valoarea primei rate este indicativă, aceasta se stabilește în urma analizei financiare, luând în calcul parametrii pentru durata contractului, numărul total de kilometri, serviciile incluse în pachet, rezultatele financiare și mărimea flotei.

Vă puteți crea oferta prin selectarea mărcii, selectarea modelului, tipul de combustibil, rata lunară și tipul de transmisie prezent pe mașină.

Ce este și cum funcționează leasingul operațional

Leasingul operațional este un serviciu de finanțare furnizat persoanelor juridice. Acestea obțin astfel posibilitatea de a externaliza toate serviciile ce țin de mentenanță și costurile gestionării unui automobil sau a unei flote de mașini. Compania care finanțează leasing-ul operațional, în cazul de față Arval, preia asupra sa responsabilitatea administrării automobilului sau a flotei auto în cauză.

Acest lucru înseamnă că echipa Arval se angajează să plătească toate taxele, polițele de asigurare, rovinieta, reparațiile, reviziile și orice operațiuni de întreținere, să gestioneze achiziția, schimbul și depozitarea anvelopelor de schimb, să asigure asistența rutieră în caz de nevoie și alte servicii și costuri asociate.

Termenul folosit în mod popular pentru a defini leasingul operațional este „închiriere long-term” (închiriere pe termen lung), acestea fiind o soluție de finanțare apreciată de companii la nivel internațional. Leasing-ul operațional câștigă din ce în ce mai mult teren în fața metodelor clasice de achiziționare a unui automobil de către companie, deoarece acesta lasă beneficiarilor posibilitatea de a redirecționa lichiditățile către ceea ce contează cu adevărat pentru business. De asemenea, scutește personalul intern de toate aspectele legate de achiziția, întreținerea și menținerea în condiții de bună funcționare a autovehiculelor din flotă, precum și revânzarea acestora.

Tipuri de leasing operațional

Arval.ro pune la dispoziția clienților săi două tipuri distincte de leasing operațional pentru persoane juridice. Ele au propriile lor caracteristici, fiecare pretându-se pentru un anumit tip de companie, în funcție de necesitățile fiecărei entități în parte.

Întrebări frecvente despre leasingul operațional

  • Cum se folosește leasingul operațional?

Clientul poate folosi autoturismul luat prin leasing pe întreaga durată a contractului, plătind o rată lunară fixă.

  • Cât costă o mașină în leasing?

Costurile unei mașini în leasing diferă în funcție de ratele lunare fixe stabilite în contract de către dumneavoastră.

  • Care sunt avantajele leasingului operațional?

Avantajele presupun faptul că nu este nevoie de un avans pentru achiziționarea unui automobil, iar toate taxele și costurile de mentenanță și reparații vor fi incluse în rata lunară.

  • Care este durata maximă la leasingul operațional

Durata maximă a unui contract de leasing operațional este de 57 de luni, iar durata minimă a unui asemenea contract este de 12 luni.

Dacă dorești să descoperi totul despre Arval, trebuie să știi că punctele forte ale companiei. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care să alegeți serviciile Arval privind leasingul operațional.

  • Încredere în tot ce înseamnă business-ul de leasing operațional – partener global cu peste 30 de ani de experiență în leasing operațional.
  • Fiți parteneri Arval – Echipa de experți vă ajută să găsiți soluțiile potrivite pentru compania pe care o conduceți.
  • Accesibilitate oricând și oriunde – Arval este alături de tine, atât fizic, cât și în mediul digital oricând aveți nevoie. Disponibilitatea echipei reprezintă un mare avantaj pentru clienți.
  • Bucurați-vă de plăcerea condusului – Ne vom asigura că mașina dumneavoastră este în permanență în stare optimă de funcționare. În plus, nu va trebui să vă îngrijorați cu privire la starea tehnică a mașinii. 

De ce să alegeți oferta Arval?

Pentru că aveți lângă dumneavoastră un partener de încredere. De 30 de ani susțin eforturile companiilor de a avea o flotă flexibilă și fără bătăi de cap. Consultanța de specialitate și calitatea serviciilor sunt pilonii principali ai Arval. 

În calitate de lider de piață, palmaresul este unul impresionant. Aveți sprijin 24/7 de la echipa Arval, iar împreună cu ei veți găsi în cel mai scurt timp soluția potrivită pentru simplificarea și optimizarea afacerii dumneavoastră. 

În încheiere, experiența de neegalat atrage mereu clienți noi, iar împreună cu echipa analizăm obiectivele companiei dumneavoastră și ne asigurăm că sunteți întotdeauna aliniați cu strategia internă și cu trendurile pieței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *