Lampa de semnalizare Lumi pentru porti automatizate

Sunt intreprinderi unde portile automatizate se inchid si se deschid la foc continuu. E trafic greu, dar sistemele de automatizare de la S-metal fac fata tuturor provocarilor. Numarul de inchideri si deschideri pe ora este impresionant, iar durata unui ciclu cat se poate de scurta. Cum au ajuns producatorii si specialistii de la S-metal la aceasta performanta? Experienta acumulata in cei 20 de ani de activitate isi spune cuvantul.

Profesionistii acestei societati sunt perfectionisti. Acesta este principalul motiv pentru care sunt solicitati in toate orasele si satele tarii.

Pe site-ul magazinului se gaseste tot ce are legatura cu automatizarea portilor, lampa de semnalizare Lumi.

O poarta automatizata nu poate fi fortata pentru ca este sigura, bine montata si reprezinta o bariera de netrecut pentru raufacatori.

Sistemele sunt atat de bine gandite, incat:

-functioneaza si la temperaturi de -20 de grade Celsius. Asta garanteaza ca si cand totul in jur este inghetat, poarta se inchide si se deschide cand se actioneaza asupra telecomenzii. O poarta din lemn greu poate fi urnita din loc cand o pojghita de gheata a acoperit totul in jur.

-sistemul actioneaza la fel de bine si la temperaturi de +75 de grade Celsius.

-vin insotite de doua telecomenzi, dar si de o cheie cu ajutorul careia sa se deblocheze poarta in cazul in care se blocheaza.

-oamenii stiu exact viteza de deschidere a sistemului, durata ciclului de lucru, numarul de deschideri pe ora, unghi deschidere poarta, gradul de protectie IP. Uneori alegerea se face in functie de nevoile beneficiarului sau de terenul detinut de acesta.

Portile metalice sunt grele si manipularea lor manuala ar fi dificila. Cu ajutorul telecomenzii oricine are nevoie sa intre in curtea respectiva sau sa iasa din ea poate sa actioneze colosul metalic.

Portile automatizate, semnalizate cu lumina galbena, pot fi transformate in adevarate fortarete cu ajutorul unor  imbunatatiri.

Ele pot fi prevazute cu sisteme de monitorizare video, poarta mica poate avea interfon ca totul sa fie tinut sub control in cazul unei resedinte particulare.

Multe dintre produsele disponibile pe site sunt la reducere cu 15-20 %, iar suma economisita este considerabila si poate fi investita in amenajarea casei pentru iarna sau decorarea acesteia de Craciun.

O alta veste buna se refera la asigurarea transportului gratuit la cumparaturi in valoare de peste 800 de lei.

Poarta este cartea de vizita a unei familii, de aceea aspectul acesteia trebuie sa fie ireprosabil. Poarta este de asemenea, cartea de vizita a unei firme, institutii sau depozit.

O poarta ruginita, care abia se deschide sau este deschisa cu mare efort lasa o impresie deplorabila, in vremurile acestea in care sistemele de automatizare au fost puse la punct si nici nu costa mult.

Un Kit automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2m si greutatea de pana la 250kg Kit IGEEA BT costa 4318, 35 lei, cat un salariu mediu pe economie din Romania. Sistemul este ultraperformant, durata unui ciclu de lucru fiind de 15 secunde, iar gradul de protectie IP 44. Intervalul de temperaturi in care sistemul functioneaza perfect este de -15/+60 de grade Celsius.

Aceste kituri contin si accesoriile necesare montajului si lampile de avertizare, diferite de la un kit la altul.

Sigur ca este greu pentru cineva sa investeasca tot venitul in porti automatizate, dar poate strange aceasta suma in doua-trei luni sau poate face un imprumut, stiind cat de importanta este poarta.

Produsul prezentat mai sus se afla in acest moment la reducere, din pretul initial al acestui sistem s-au scazut aproape 1000 de lei.

Ce mai obtine cumparatorul ca bonus? Transportul gratuit care nu este deloc de neglijat, stiut fiind ca sistemele de curierat sunt foarte scumpe si taxeaza in functie de numarul de kilometri si de greutatea produselor.

S-metal s-a luptat ca clientii care comanda sisteme de automatizare, porti, usi glisante sau accesorii sa nu se confrunte cu aceasta problema, de aceea si-a pus la punct cele 13 depozite plasate strategic prin tara si propria flota rutiera.

S-metalic.ro inseamna oferirea de solutii complete de securizare a proprietatii solicitantilor. O solutie completa inseamna:

  1. Consultanta gratuita. Clientul sta de vorba cu specialistul, isi descrie dorintele, dar ofera informatii si despre buget, despre clima din zona si despre terenul pe care il detine, iar profesionistul ii prezinta proiectele care se potrivesc perfect descrierii si dorintelor.
  2. Produsele sunt livrate la domiciliu in cel mai scurt timp, cu masina companiei S-metal.ro. Cumparatorul nu trebuie sa mearga la depozit, sa gaseasca oameni care sa incarce produsele, ci asteapta la domiciliu.
  3. Portile si sistemele de automatizare sunt montate de catre specialistii S-metal.ro si proprietarul este pe deplin multumit.

Greu poate gasi un client suport complet in momentul in care isi doreste sa realizeze anumite proiecte complete pentru casa sa!

Automatizarea portilor descurajeaza intrusii, fiindca isi dau seama ca nu pot patrunde dincolo de ele fara voia proprietarilor.

E vremea falsilor colindatori, e vremea vacantelor petrecute in zonele de vis ale tarii, iar detinatorii unei case trebuie sa manifeste vigilenta maxima.

Poarta care ii opreste pe intrusi in strada merita toti banii, fiindca asigura securitatea celor dragi si integritatea tuturor bunurilor unei familii.

Totul se obtine cu multa munca, de aceea bunurile merita o protectie solida, oricat ar costa aceasta.

Proprietarii isi pot face cadou porti automatizate atat pentru sporirea confortului, cat si pentru asigurarea linistii depline si a securitatii.

Colosul de fier bine montat poate fi deschis apasand butonul telecomenzii si ce poate fi mai minunat decat atat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *