La ce sa te astepti cand intri in mentoratul WellCode? Recenzii: ”Mentorii asigura suport tehnic, moral si psihic”

wellcode recenzii
wellcode recenzii

Suport tehnic, moral si psihic – componentele cheie care i-au ajutat pe zeci de cursanti WellCode sa-si atinga obiectivul de a deveni programatori. Fosti sau actuali elevi ce au parcurs platforma WellCode s-au declarat impresionati de modul in care aceasta a fost organizata si de modul extrem de productiv in care esti condus catre rezultat de catre mentori. Un plus al programului fondat de Petru Trimbitas este sustinerea oferita de mentori din punct de vedere moral si psihic. Numerosi cursanti au marturisit ca mentoratul WellCode a avut un impact pozitiv imens si asupra vietii lor personale, nu doar asupra evolutiei profesionale.

Pentru o imagine cat mai completa asupra evolutiei pe care o poti avea si tu pe platforma, Petru Trimbitas, fondatorul WellCode, a dezvoltat doua pagini online – WellCode Recenzii si WellCode Pareri – unde actualii sau fostii cursanti vorbesc deschis despre experienta lor pe platforma WellCode si interactiunea cu mentorii din cadrul programului.

Dupa zeci de testimoniale urmarite, am extras pentru tine cele mai frecvente situatii intalnite care i-au ajutat pe fostii sau actualii cursanti sa evolueze pe platforma WellCode.

wellcode recenzii

1. Seriozitate si implicare – este deviza fara de care succesul nu este posibil. Cursantii vorbesc la unison despre seriozitatea cu care trebuie sa tratezi mentoratul. Acestia sustin ca trebuie sa aloci timp si sa rezolvi problemele de pe platforma constant, daca iti doresti o evolutie rapida in cadrul programului de mentorat. Stabilirea obiectivelor mici (ex: sa muncesc X ore/ zi pe platforma) si a unui obiectiv final (ex: angajarea ca programator) reprezinta motorul care iti va alimenta puterea si dorinta pe munca. Sa urmezi un program constant si sa te implici in activitatea desfasurata pe platforma iti va asigura drumul catre atingerea obiectivului, fara probleme.

Am muncit foarte mult. Mi-am propus ca in fiecare seara sa fac ceva, chiar daca lucram in timpul zilei sau daca trebuia sa stau cu fetita mea. Lucram in fiecare seara 2-3 ore. Faptul ca m-am tinut de acest lucru a contribuit decisiv la evolutia mea pe platforma WellCode. Daca vrei sa avansezi, cred ca acesta e un lucru foarte important pe care sa ti-l impui: sa acorzi zilnic macar o ora, daca nu poti mai mult. Dar conteaza faptul ca nu intrerupi 2-3 zile, timp in care informatiile se pierd si trebui reluate (desi acesta este un plus pe care platforma ti-l ofera)”, a povestit Paul, unul dintre actualii cursanti WellCode in cadrul propriei sesiuni de testimoniale de pe pagina WellCode Recenzii.

2. Suport – beneficiezi de suport continuu oferit de mentorii WellCode, care te ajuta sa depasesti toate barierele mentale, atat profesionale, cat si personale.

In cadrul mentoratului WellCode, ai parte de suport tehnic, moral, psihic. Mentorii de la WellCode sunt la dispozitia ta sa se asigure ca devii un programator de succes si nu cred ca exista alt curs sau program care sa iti ofere aceste lucruri”, a marturisit si Dragos in cadrul sesiunii sale de WellCode Recenzii.

3. Satisfactie – problemele din cadrul mentoratului WellCode sunt provocatoare si, desi pot declansa episoade de frustrare, la final, satisfactia este nemarginita: ”Nu esti niciodata ajutat la modul sa ti se spuna solutia, ci primesti sfaturi, hinturi din ce in ce mai puternice, pana cand descoperi singur solutia. Faptul ca ajungi singur la acea solutie e foarte important pentru toata metodologia pe care se bazeaza platforma in sine. Pentru mine a fost o experienta foarte, foarte placuta. Obositoare, cu siguranta, dar si motivanta. De fiecare data cand am rezolvat o problema mai dificila, a fost o senzatie foarte placuta. La inceput, fiecare problema ti se pare grea, caci toate informatiile sunt noi”, a declarat Paul in cadrul propriei sesiuni de testimoniale aparute pe pagina WellCode Pareri.

4. Angajarea – atingerea obiectivului final! Atunci cand muncesti, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Astfel, nu putini sunt cei care au reusit sa-si indeplineasca visul de a deveni programator cu ajutorul mentoratului WellCode, fondat de Petru Trimbitas in urma stagiilor de practica urmate de acesta la Google si Facebook, in SUA.

M-am angajat ca front-end developer pe react si pot spune ca mi-am inceput cariera in domeniul IT. Am facut primul pas. Cu siguranta, provocarile vor fi multe. Simt ca este un domeniu in care nu se termina niciodata ce ai de invatat, tehnologiile se schimba foarte repede. Il vad ca pe un inceput si vor fi, cu siguranta, foarte multe challenge-uri. Imi doresc sa stiu sa fac cat mai multe si sa invat cat mai multe tehnologii, astfel incat sa pot aduce o reala contributie. Daca muncesti si faci zilnic cate ceva pentru a evolua, atunci cu siguranta rezultatele vor veni pe parcurs”, a povestit si Diana.

Intra pe site-ul WellCode.ro, consulta oferta completa si nu ezita sa programezi o sedinta de consultanta cu mentorii. Pentru o imagine cat mai clara, urmareste chiar tu testimonialele inregistrate de fostii si actualii cursanti pe paginile WellCode Recenzii si WellCode Pareri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *