Jocul vietii si cum sa-l joci – cartea ce-ti va oferi o intelegere a sensului vietii. Tu decizi cum traiesti!

”Jocul vietii si cum sa-l joci”, semnat de Florance – Scovel Shinn, este un volum care va produce o mare schimbare asupra modului in care alegi sa te raportezi la viata si la evenimentele ei. Autoarea iti propune o interpretare multidisciplinara a sensului vietii, in care perceptia religioasa este combinata cu observatiile si studiile psihologice.

Disponibil in oferta librex.ro, ”Jocul vietii si cum sa-l joci” este un volum in care iti este explicat intr-un mod simplu felul in care este organizata mintea umana: ” Exista trei planuri ale mintii: subconstientul, constientul si supraconstientul.”, sustine Florance – Scovel Shinn. Potrivit acesteia ”Subconstientul este pur si simplu putere fara directie. E ca aburul si electricitatea si face ce este indemnat sa faca. Nu are putere de actiune.”.

Jocul vietii si cum sa-l joci
Jocul vietii si cum sa-l joci

”[…] Constientul a mai fost numit mintea muritoare sau carnala.Este mintea omeneasca si vede viata asa cum pare a fi. Vede moarte, dezastru, boala, saracie si limitari de tot felul si le imprima in subconstient.”, continua autoarea bestseller-ului international explicarea modului in care este structurat psihicul uman.

Florance – Scovel Shinn imbina interpretarea psihologica cu viziunea religioasa, ceea ce ofera un plus de structura si faciliteaza intelegerea organizarii mintii umane de fiecare cititor, facand ca ”Jocul vietii si cum sa-l joci” sa fie o carte usor de inteles chiar si de cei care nu au cunostinte psihologice:

Mintea supraconstienta este Spiritul Divin din fiecare om si este taramul ideilor perfecte.Aici exista modelul perfect despre care vorbea Platon, Proiectul Divin. Caci exista un Proiect Divin pentru fiecare dintre noi.Exista un loc pe care fiecare dintre noi poate sa-l ocupe, dar nimeni altcineva, lucruri pe care suntem meniti sa le facem, dar pe care nu le poate face nimeni altcineva.

Exista o imagine perfecta a acestui lucru in mintea supraconstienta.”.

”Jocul vietii si cum sa-l joci” este un volum in care vei regasi si o explicatie simpla referitoare la ” motivul științific pentru care frica trebuie eliminată din conștiința noastră”. Scriitoarea sustine ca frica ”este singurul dusman al omului – teama de lipsuri, de cadere, de boala, de pierdere si sentimentul de insecuritate intr-un anumit plan. Iisus spune „De ce va este frica, putin credinciosilor?” (Matei 8:26). Putem vedea cum trebuie sa inlocuim teama cu credinta, pentru ca teama este doar o credinta inversata, este credinta in rau in locul credintei in bine”.

Scopul jocului vietii este sa vedem limpede binele nostru si sa distrugem toate imaginile mintale ale raului. Acest lucru trebuie facut imprimand in subconstient intelegerea binelui.” – iata o alta perspectiva asupra sensului vietii cu care Florance – Scovel Shinn te intampina pentru a te ajuta sa deprinzi regulile si modul corect de a juca jocul vietii, astfel incat sa traiesti liber, impacat cu tine si fericit.

Fiecare gand, fiecare cuvant este impregnat in mintea subconstienta si dus la bun sfarsit in detalii uimitoare”, mai spune aceasta.

Comanda volumul ”Jocul vietii si cum sa-l joci” si ofera-ti oportunitatea de a descoperi o perspectiva diferita asupra modului de a te raporta la viata si la provocarile pe care aceasta ti le ofera. Consulta oferta completa de carti de dezvoltare personala si imbogateste-ti sufletul si mintea cu diverse moduri de abordare a problemelor curente ale vietii, astfel incat sa iti gasesti linistea si echilibrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *