Ion Iordache îl cheamă acasă pe Dan Vîlceanu : „Dane, hai acasă!”

Un deputat și-un senator de Gorj, ambii au fost aleși pe listele PNL, Ion Iordache și cu ajutorul unora din PSD!

Iordache de partea lui Orban, acum în Forța Dreptei, Vîlceanu de partea lui Cîțu, proaspăt demisionar din funcția de secretar general al PNL, după ce Cîțu a fost aruncat ca o măsea stricată.

Ion îl cheamă acasă pe Dan :

✅În 2020, când Dan Vîlceanu mi-a propus să candidez la Senat, i-am spus că vin să facem echipă pentru Gorj.

🔸Când Florin Cîțu, în prezența altor colegi, mi-a oferit avantaje personale să trec în echipa demolatoare, în schimbul trădării gorjenilor, i-am spus că îmi voi continua mandatul cu demnitate și nu voi trăda pentru nimic!

◾În politică, ca și în viață, facem alegeri și trebuie să trăim cu ele și să le suportăm consecințele!

✅Am ales să mă întorc la gorjenii noștri și să caut soluții pentru județ alături de ei.

👎Dane, împreună cu frații tăi de la PSD, ați folosit poziția în care ați ajuns datorită voturilor din Gorj doar pentru interesele voastre personale și ați uitat complet de unde ați plecat și că aveți datorii la gorjeni.

👎Echipa de la Gorj, cea care ți-a fost alături atâția ani, a sperat că poziția ta la București îi va ajuta să-i convingă pe gorjeni că voi sunteți soluția, dar i-ai dezamăgit și i-ai abandonat! Ei au rămas să le explice oamenilor creșterea prețurilor, criza economică și tot ce au lăsat în urmă echipa demolatoare și frații voștri de la PSD!

🔸Mai avem doi ani și jumătate de mandat și județul nostru are nevoie de tot sprijinul pentru a-și rezolva problemele extrem de importante cu care se confruntă.

✅Haideți acasă și onorați promisiunile făcute oamenilor, încă nu e târziu să le arătați gorjenilor că v-ați învățat lecția și că puteți munci și pentru Gorj, nu numai pentru ambițiile voastre!”, scrie Ion pe Facebook.

Placa cu vă scăpăm de hoți și penali, vă scăpăm de PSD s-a stricat, lumea a văzut că nu există politician cinstit și babă frumoasă, vin ai noștri, pleacă ai noștri, noi rămânem iar ca proștii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *