Investeste intr-un aparat auditive performanta si bucura-te de o viata normala!

Problemele auditive iti afecteaza calitatea vietii, motiv pentru care esti in cautarea unor aparate auditive performante reincarcabile? Cu atentie poti investi intr-un dispozitiv medical excelent, pe care sa il folosesti foarte usor si care sa iti aduca un plus de culoare cand vine vorba despre relatiile interpersonale cu cei din jur, dar si in privinta sunetelor de care te bucuri.

Colaboreaza, insa si cu un medic de specialitate, care iti poate oferi sfaturi esentiale in privinta aparatelor auditive si realizeaza toate analizele si testele pe care doctorul ti le recomanda, pentru a afla cat mai usor care este starea ta de sanatate!

Aparate auditive performante reincarcabile – de ce sa le alegi?

Printre cele mai moderne dispozitive medicale, pe care le ai la dispozitie cand vine vorba despre imbunatatirea auzului se numara aparatele auditive reincarcabile. Spre deosebire de celelalte modele clasice, acestea sunt mult mai eficiente, intrucat pot avea o autonomie de pana la 72 de ore. Este suficient sa ai grija ca seara, inainte de culcare sa le conectezi la priza si sa le lasi sa se incarce. Este vorba despre o solutie prin care scapi de schimbarea bateriilor ori de cate ori nu mai auzi bine.

Care sunt celelalte tipuri de aparate auditive pe care le poti alege?

Dincolo de dispozitivele medicale reincarcabile, mai ai la dispozitie si urmatoarele tipuri de aparate:

  • retroauriculare – sunt modele clasice de aparate auditive, fiind simplu de asezat dupa ureche. Chiar daca sunt vizibile, nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta: dispozitivele te ajuta sa auzi foarte bine tot ceea ce iti transmit interlocutorii, dar si muzica preferata. Daca iti doresti, poti alege un aparat cu ajutorul caruia poti reduce zgomotele de fundal, pentru a te putea concentra exclusiv pe discutiile pe care le ai;
  • intraauriculare – discrete si extrem de eficiente, aceste aparate iti sunt de ajutor atunci cand nu vrei ca persoanele din jurul tau sa stie ca porti un dispozitiv auditiv. Mai mult, trebuie sa iei in considerare si faptul ca cele mai moderne aparate au si functii excelente, care te ajuta sa ai o viata cat mai apropiata de normal.

Care sunt accesoriile potrivite pentru aparatele auditive?

In ceea ce priveste gama de accesorii pentru aparate auditive, online poti studia extrem de multe tipuri de lucruri:

  • smart connect – este vorba despre o telecomanda Bluetooth discreta, hands-free, care iti permite sa transmiti apelurile telefonice in ambele urechi, fara sa mai fi nevoit sa atingi telefonul. In acelasi timp, cu ajutorul Smart Connect poti asculta si muzica, te poti uita la televizor sau poti asculta alte surse audio preferate;
  • speech connect – microfonul wireless poate fi purtat de catre insotitorul tau, amplificandu-i vocea in parametri normali si facilitandu-ti convesatiile cu acesta;
  • smart transmitter – un astfel de dispozitiv are rolul de a directiona semnalele audio catre aparatul auditiv, cu mentiunea ca semanelel audio pot proveni de la televizor sau de la radio ori alte astfel de obiecte;
  • telecomenzi – iti ofera sansa de a reduce sau de a mari volumul ori de cate ori este necesar, fara sa mai dai jos aparatul auditiv.

De la WeSound.ro iti poti comanda atat dispozitive medicale de calitate, cat si accesorii aparate auditive: wesound.ro/aparate-auditive/accesorii in doar cateva momente. Dupa ce studiezi cu atentie obiectele pe care le ai la dispozitie, iti poti plasa comanda online extrem de simplu, urmand ca apoi sa primesti acasa coletul!

Date de contact:

E-mail:

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Telefon: +4031/4205378

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *