Intrebari frecvente si alte curiozitati despre un credit Provident

Atunci cand alegem sa facem un credit, indiferent ca il luam pentru a renova locuinta, pentru a asigura celor dragi confortul optim sau celor mici toate cele necesare scolii – fie ca e vorba de scoala online sau de lectiile predate in clasa –, pentru a urma diferite cursuri de pregatire profesionala si incluziune sociala ori pentru a investi in rezolvarea anumitor probeme de sanatate, este foarte important sa alegem o institutie financiara cu experienta.

Provident Financial Romania, spre exemplu, este o IFN (institutie financiara nebancara) la care au apelat peste un milion de romani in ultimii 15 ani. Compania le ofera celor cu venituri mici si medii posibilitatea de a obtine un credit pe termen scurt sau mediu, cu rate fixe si costuri transparente.

credit

Cum poti solicita un credit de nevoi personale Provident?

Pentru a solicita un imprumut online, trebuie doar sa completezi formularul de pe site-ul Provident.ro si vei fi contactat telefonic in cel mai scurt timp de catre un reprezentant de vanzari al companiei. Alternativ, poti contacta compania chiar tu la numerele de telefon cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75, de luni pana vineri intre orele 08:00 si 20:00 sau sambata intre orele 09:00 si 17:00.

Ce acte sunt necesare pentru solicitarea unui credit?

✔ Copie a Cartii de Identitate;

✔ Documente de venit (adeverinta de salariu / document eliberat de angajator / fluturas de salariu / talon de pensie / extras de cont etc.) sau, dupa caz, Acord pentru interogare ANAF datat si semnat de client.

Pot aplica si cetatenii straini pentru un imprumut Provident?

Doar persoanele cu cetatenie romana pot obtine un credit IFN de la Provident Financial Romania. De asemenea, aceste persoane trebuie sa fie majore, sa locuiasca pe teritoriul Romaniei si sa detina un venit lunar, dovedibil printr-unul dintre documentele mai sus mentionate.

Pentru mai multe raspunsuri si informatii, acceseaza pagina Intrebari frecvente!

Statistici Provident | Stiai ca…?

  • Provident este unul dintre cei mai mari angajatori britanici in Romania si una dintre cele mai importante investitii britanice din tara noastra. Provident are aproape 2.000 de angajati; ei calatoresc, in medie, peste 2.500 de km pe luna pentru a-si deservi clientii.
  • Din 2006 pana in 2018, compania a contribuit la bugetul de stat cu 113 milioane euro, a platit salarii de 152 milioane euro, iar valoarea adaugata directa totala adusa economiei Romaniei depaseste suma de 325 milioane euro.
  • Provident a investit 1,2 milioane de euro in programe de responsabilitate sociala, precum Bursele stART si Siguranta Financiara?
  • Renovarea locuintei este unul dintre principalele motive pentru care clientii Provident iau un imprumut.
  • O parte importanta dintre clientii care apeleaza la Provident sunt la prima lor experienta cu un imprumut. Provident sustine incluziunea financiara prin crearea unui istoric de creditare si deschide astfel accesul unei categorii importante de clienti la piata serviciilor financiare.

Indiferent care ar fi planurile sau nevoile tale, impreuna cu Provident rezolvi totul mai usor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *