Inchiriaza schele metalice de la cel mai mare importator din Romania: transportul este gratuit

De ce sa cumperi, cand poti sa inchiriezi? In domeniul constructiilor, echipamentele durabile si sigure sunt o prioritate. Profita de ofertele atractive la serviciile de inchiriere sau vanzari de schele metalice: www.lucinvest.ro/vanzari-schele-metalice/, pe care cei mai mari importatori de echipamente din Romania le pun la dispozitie in aceasta perioada.

Preturile mici si calitatea superioara – aduse impreuna – te vor ajuta sa accelerezi viteza executiei lucrarilor de pe santier. Pe langa transportul gratuit, un alt avantaj de care poti beneficia este asistenta tehnica oferita de specialisti. Iata!

Care sunt tipurile de schele pe care le poti inchiria?

Principalul scop al schelei metalice este siguranta. Pentru lucrarile la inaltime se pot folosi mai multe tipuri de structuri metalice provizorii, in functie de tipul si destinatia proiectului vizat. Aceste sisteme sunt, de regula, demontabile, si se clasifica in mai multe categorii.

Daca schela fixa de fatada permite o latime a campului de lucru de pana la 1 m si o inaltime maxima ce poate ajunge pana la 50 m, schela mobila are o inaltime maxima ce nu depaseste 15 m. O alta tipologie face referire la schela reglabila de interior, care se foloseste pentru amenajarile interioare atat de frecvente in aceasta perioada. Absolut toate structurile metalice enumerate fac parte din echipamentul imperios necesar pe un santier de constructii profesionist.

La ce sa fii atent atunci cand inchiriezi o schela

Desi sunt structuri metalice cu un scop precis, menite sa asigure un grad ridicat de siguranta la inaltime, exista o varietate de modele in piata, ale diversilor producatori. Atentie! Cateva criterii importante sunt:

  • usurinta in procesul de montare / demontare

Cu cat este mai grea si mai voluminoasa schela metalica, cu atat mai greu va fi de montat si de demontat. Daca necesitatile proiectului nu iti impun o structura grea cu un plus de rezistenta, opteaza pentru o schela pe care o vei putea manipula usor. Daca intampini dificultati in montaj, apeleaza la asistenta tehnica specializata pe care ti-o asigura, in mod gratuit, furnizorii seriviciilor de inchiriere a schelelor metalice.

  • inaltimea si sarcina maxima

In momentul inchirierii, stabileste cu precizie destinatia schelei metalice, respectiv contextul in care va fi folosita, si nu te abate de la acest lucru. Expunerea structurii metalice intr-un alt mediu decat cel stabilit initial, poate cauza accidente, daca nu exista avizul profesionistilor. Daca vrei sa schimbi planul pe teren, ia legatura cu specialistii furnizori si profita de consultanta gratuita, care vine la pachet cu inchirierea.

  • capacitatea de sustinere maxima a planurilor de lucru

Ultimul din lista, dar nu cel din urma, acest criteriu impacteaza direct gradul de siguranta de pe santier. Un furnizor profesionist va stabili, impreuna cu tine, solutia care se potriveste nevoilor tale. Nu uita sa ai in vedere acest criteriu si sa te asiguri ca le vei oferi muncitorilor la inaltime gradul maxim de protectie de care au nevoie pentru buna desfasurare a lucrarilor. O schela fixa de fatada poate sustine 300 de kg / m². 

Lucinvest.ro, cea mai buna alegere pentru inchiriere schele metalice

Lucinvest.ro este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente tehnice esentiale pentru constructii in Romania.

Aduce din Europa sisteme sigure, utilaje, unelte si structuri metalice, care creste gradul de siguranta de pe un santier de constructii. Serviciile de inchiriere schele metalice sunt de nivel profesionist.

Date de contact:

Tel: (40)745.410.817

E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *