Iata cele mai populare optiuni de pariuri sportive pe box si cum sa profiti de ele!

pariuri sportive

Sporturile de contact au fost intotdeauna o sursa de divertisment, adrenalina si emotie. Boxul este cu siguranta printre cele mai populare astfel de discipline sportive, iar ofertele de pariuri sportive pe box au fost revigorate, in ultimii ani, de super-fight-urile care au atras atentia intregii lumi. Mai mult decat atat, accesibilitatea pe care o asigura ofertele online este un aspect de care se bucura milioane de persoane in fiecare an, intrucat astazi poti paria direct de pe smartphone, laptop sau tableta.

Nu este deloc dificil sa pariezi pe box sau pe alte sporturi de contact, intrucat optiunile de pariere nu vor fi atat de numeroase ca in cazul marilor evenimente din fotbal, de exemplu. Cu toate acestea, daca esti obisnuit sa mizezi pe sporturile de echipa din cadrul ofertelor de pariuri sportive, va trebui sa te familiarizezi cu cateva reguli si detalii pentru a putea stabili o strategie eficienta de pariere pe box. Descopera, in randurile de mai jos, aspectele pe care trebuie sa le cunosti despre parierea pe box!

Marile evenimente nu au un program fix

Spre deosebire de partidele din tenis, baschet, fotbal sau handbal, marile gale de box nu se desfasoara dupa un program anual stabil. De obicei, luptatorii cu un palmares de invidiat cad de acord asupra disputarii unei partide cu aproximativ doua luni in avans.

Intrucat exista diverse categorii de greutate si diferite titluri continentale si intercontinentale, evenimentele interesante din calendarul de box al ofertelor de pariuri sportive apar cu o frecventa ridicata. Iata cateva dintre optiunile cele mai populare printre pariorii pe box si cum le poti folosi in avantajul tau!

Pariul pe victorie – Money Line

Cele mai multe sporturi cuprind pariul pe victorie in oferta de pariuri sportive, iar boxul nu este printre exceptii. Cu toate acestea, regulile specifice boxului pot crea si posibilitatea unui meci terminat la egalitate. Astfel, vei putea alege invingatorul sau vei putea opta pentru un meci egal, insa probabilitatea va fi mai mica, iar cotele – foarte mari.

Pariul pe runde – Peste/Sub

Optiunile de pariuri sportive de forma Peste/Sub sunt printre preferatele pariorilor, indiferent de sportul ales. Astfel, marile case de pariuri, precum Get’sBet, iti ofera un astfel de pariu care se bazeaza pe durata luptei. Trebuie sa stii ca pariurile Peste/Sub din box nu sunt precum cele din alte sporturi, acolo unde se contabilizeaza totalul de puncte.

Cotele Peste/Sub din box functioneaza similar optiunii de Money Line, insa vei paria nu pe unul dintre pugilisti, ci pe numarul de runde care se va disputa in cadrul meciului. Cele mai multe partide de box au o durata maxima stabilita la 12 runde a cate 3 minute.

Metoda de Victorie

In special atunci cand lupta pare dezechilibrata, una dintre cele mai interesante optiuni din oferta de pariuri sportive pe box este Metoda de Victorie. Astfel, va trebui sa anticipezi cum se va termina meciul respectiv: knockout/victorie inaintea gongului, decizie (la puncte) sau egalitate. Astfel, atunci cand stii ca rivalitatea dintre pugilisti este mare, iar unul dintre sportivi are knock-out-power, poti profita de o cota foarte buna mizand pe incheierea luptei inaintea gongului final.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *