Hidroizolatiile– secretul pentru constructii solide si de calitate

In ziua de azi, sfera constructiilor este dominata de zeci de inovatii menite sa puna bazele unor constructii solide, folosind materiale care ating un grad superior de calitate. Fie ca vorbim despre cladiri de birouri, centre comerciale, blocuri sau case, proiectele de hidroizolatii trebuie incluse de la bun inceput in planul principal de constructie. Acest lucru se traduce printr-un nivel sporit de siguranta care isi va pune amprenta asupra intregii structuri de rezistenta pentru o perioada indelungata de timp.

In ceea ce priveste lucrarile de hidroizolatii, calitatea este cea care isi va pune amprenta inca din prima secunda. Acestea te ajuta sa construiesti in mod corespunzator baza cladirii si sa o protejezi in fata inundatiilor sau mucegaiului. In plus, poti sa te bucuri la subsol de un spatiu de depozitare sau de locuit in adevaratul sens al cuvantului, intrucat mediul format va fi sigur si lipsit de probleme care pot afecta sanatatea. In plus, avantajele nu se opresc aici si, in functie de proiectul ales, vei avea parte de zeci de beneficii de-a lungul timpului. Aici gasesti exact ceea ce cauti: https://www.milucon.ro/hidroizolatii/, dar pentru a te ajuta si mai mult, iti vom prezenta si mai multe detalii despre acestea.

Tipuri de hidroizolatii

Pentru fundatii

Nu mai este un secret faptul ca fundatia joaca un rol esential in formarea unei cladiri sigure si lipsita de probleme. In acest fel, lucrarile la nivelul fundatiei pot fi completate de tehnicile de hidroizolatii care vor forma un scut impotriva infiltratiilor de apa si a mucegaiului. In lipsa acestora, enumeram si alte beneficii precum:

 • Imposibilitatea mucegaiului de a se forma
 • Sanse zero de inundatii la subsol
 • Formarea unui mediu de depozitare in cazul subsolurilor, cat si a unui mediu de locuit
 • Siguranta instalatiilor electrice

Hidroizolatii terase

O terasa trebuie protejata pe tot parcursul anului, mai ales in cazul in care temperaturile extreme reprezinta o problema majora. De asemenea, lucrarile de hidroizolatii terase au un grad de rezistenta exceptional in fata traficului intens si nu isi schimba aspectul nici dupa zeci de ani. In plus, printre alte avantaje enumeram:

 • Durabilitate pentru o perioada impresionanta de timp
 • Grad sporit de rezistenta in ceea ce priveste traficul
 • Rezistenta la socuri si la temperaturile extreme

Hidroizolatii piscine

In cazul in care vrei sa intampini sezonul viitor de caldura cu o piscina la tine acasa, o poti face acum punand bazele unei structuri cu ajutorul lucrarilor de hidroizolatii. Rezultatul nu va intarzia sa apara, iar materialele folosite vor contribui la formarea unui mediu sigur, igienic si estetic in acelasi timp. De asemenea, lucrarile iti asigura si:

 • Un mediu sigur si igienic
 • Bariera impotriva bacteriilor
 • Scut impotriva actiunilor de eroziune

Hidroizolatii poliuretanice

In cele din urma, rasinile poliuretanice sunt cele responsabile de lucrari netede, lipsite de rosturi si imbinari. Materialele folosite de-a lungul renovarii asigura un grad sporit de rezistenta impotriva factorilor din mediu si sunt ideale pentru zonele cu circulatie intensa sau in halele industriale. Procesul este simplu si rapid, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Placa se toarna dintr-o singura bucata, iar acest lucru se traduce prin:

 • Grad mare de elasticitate
 • Durabilitate si rezistenta in timp (de pana la 50 de ani)
 • Rezistenta la socurile de temperatura
 • Mediu igienic tot timpul

Hidroizolatii marca Milucon, ajutor de nadejde in constructii

In cazul in care te alfi in plin proces de constructii, expertii de la Milucon iti pot intinde o mana de ajutor. Acestia te pun fata in fata cu o gama variata de servicii, de la hidroizolatii terase la hidroizolatii piscine, iar calitatea este garantata inca de la prima aplicare. Profesionalismul echipelor se reflecta in sutele de proiecte demarate si duse pana la bun sfarsit, iar clientii au fost intotdeauna multumiti. Asadar, afla mai multe pe site si nu ezita sa ceri si parerea specialistilor Milucon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *