Gradinite la care copiii se duc cu drag

Inca din lunile iunie-iulie pentru parinti incepe alergatura, fiindca locurile la gradinite in Bucuresti sunt limitate. Se tot spune ca numarul copiilor este in curs de scadere, ca populatia este in curs de imbatranire, dar reprezinta o adevarata baiaie de cap inscrierea copilului la gradinita.

Gradinita schimba totul. Copilului i se face un program, nemaifiind lasat toata ziua cu bona sa mearga prin parc sau sa se joace. Parintii realizeaza si ei ca puiul lor creste si ca incepe sa primeasca responsabilitati, iar la gradinita este lasat sa socializeze pe cont propriu. Tocmai de aceea, alegerea gradinitei este deosebit de importanta pentru dezvoltarea armonioasa a copilului si pentru viitorul sau.

Sunt de apreciat parintii care aleg cele mai bune gradinite pentru copiii lor, in ciuda costurilor, fiindca micutii au nevoie de un start bun in viata.

Modul in care este primit copilul la gradinita va determina dragostea sau repulsia acestuia fata de institutiile de invatamant. La TeddyBar copiii sunt primiti cu drag si fiecaruia i se ofera o programa personalizata cu ceea ce ii place sa faca. Aici se cultiva talente, deprinderi utile pentru viata, se formeaza capacitatea de comunicare in limba materna si in limbi straine.

Epoca actuala se caracterizeaza prin comunicare deschisa si expresiva, prin exprimarea libera si prin valorificarea punctelor tari si a talentelor.

Sunt copii care doresc sa cucereasca scena si pentru indeplinirea unui vis sunt gata sa isi sacrifice copilaria. Altii vor sa devina oameni de stiinta sau sa calatoreasca in toata lumea. Daca acel copil ambitios si talentat gaseste din timp pe cineva sa ii indrume pasii si sa il sustina, cu siguranta ca va reusi.

Gradinita particulara sector I Teddy Bar reprezinta investitia pe care parintii trebuie sa o faca in copiii lor, copiii care vor cuceri viitorul.

Educatorii de la gradinita prezentata mai sus ii invata pe copii sa isi extinda vocabularul si sa comunice in propozitii expresive si corect construite.

Aici, copiii se simt doriti si coopereaza intre ei, legand prietenii ce dureaza o viata.

Pregatirea pentru scoala se face intr-un mod ludic, menit sa atraga copiii, prelungindu-se activitatile interesante. Aici se desfasoara activitati asa de utile, incat  copiii isi doresc sa dureze cat mai mult.

In plus, copiii sunt educati, supravegheati atent tot timpul, plus ca li se ofera si hrana sanatoasa. Sunt cazuri in care ambii parinti sunt ocupati si nu au cu cine il lasa pe micut. Bunicii sunt iubitori, dar depasiti de energia micutilor. Se pot vedea adesea prin parc bunicute care striga dupa nepoteii ce se pierd in multime si care sunt expusi pericolelor.

Sigur ca bunicii au dreptul sa petreaca un timp cu micutii lor, dar nu este bine nici pentru micut, nici pentru persoana in varsta sa i se incredinteze misiunea de a supraveghea copilul tot timpul.

Inscrierea unui copil la gradinita particulara din sectorul I inseamna:

-aducerea acestuia la ora 8 la gradinita si luarea de la unitatea de invatamant la ora 13,30;

-mic dejun sanatos, servit in compania altor copii de aceeasi varsta sau de varste apropiate;

-debutul programului cu activitati de dezvoltare personala;

-activitati interesante in domeniile: stiinte, limba si comunicare, om si societate, educatie fizica si ateliere de creatie;

-participarea la activitati libere, in functie de abilitatile, talentul si tipul de inteligenta predominant al copilului;

-ore de limbi straine in fiecare zi.

Toate aceste servicii se ofera in schimbul sumei de 1200 de lei pe luna. O bona ar fi incasat mult mai mult si nu s-ar fi ocupat asa de bine de copil.

Micutul poate ramane pana la ora 14 la gradinita, pentru a servi si masa de pranz. Tariful este acelasi ca pentru program normal, la care se adauga suma de 15 lei pentru pranz. Parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii pana la intoarcerea de la serviciu, pot alege programul prelungit de la 8 la 18, 30, iar personalul are grija sa asigure programul de odihna, iar dupa terminarea acestuia alte activitati de dezvoltare personala. Se primeste si o gustare, iar costurile totale sunt de 1400 de lei pe luna, plus suma de 20 de lei pentru cele trei mese.

Optionalele la care parintii isi pot inscrie copiii sunt: aikido,  arta, pian, balet, origami, logopedie, tenis de câmp,  learn to be, sah, inot, robotică si teatru.

Se organizeaza si activitati extrascolare care au in vedere starea de bine a micutilor si cresterea capacitatii acestora de a se descurca singuri.

Impreuna cu personalul supraveghetor ei sunt dusi la muzee, la spectacole de teatru si de opera, dar si in tabere de vara si in tabere de schi.

La sfarsitul anului, copiii recita poezii in limba engleza, canta si danseaza fericiti, demonstrand tot ceea ce au reusit sa invete.

Gradinita are acreditare ARACIP, fiind laudata de experti pentru tot ceea ce ofera si pentru baza materiala. Salile de clasa sunt luminoase, placut colorate si vesele. Cadrele didactice dovedesc rabdare, empatie si inalta pregatire profesionala. De la an la an, cunostintele copiilor cresc si toata lumea este multumita.

Acum este timpul ca parintii sa viziteze aceasta gradinita si sa rezerve un loc pentru copiii lor, asigurandu-le un viitor stralucit.

1200 de lei sau 1400 de lei pe luna nu este un pret prea mare, cand este in joc sanatatea si securitatea copiilor.

Gradinita acorda si reduceri de 10% pentru al doilea copil. Bucurestenii sunt multumiti ca au aceasta posibilitatea de a le asigura copiilor lor o pregatire exceptionala care sa debuteze de la cele mai fragede varste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *