Ghid pentru ambalarea corespunzătoare a coletelor

Dacă ești un furnizor de produse sau dacă pur și simplu trebuie să trimiți un colet unui prieten drag, să știi că și forma contează! Ce vrem să spunem cu asta? De foarte multe ori apar probleme în timpul transportului și ambalarea conformă a coletelor poate să salveze condiții chiar dacă se întâmplă șocuri mecanice puternice, expunere la umezeală sau la alți factori externi dăunători. Am construit un ghid de care, dacă o să ții cont, ai șanse mari ca pachetul tău să ajungă la destinație în cele mai bune condiții, fără probleme. 

  1. Folosește produse pentru ambalare de la un furnizor de calitate, cu experiență în acest 

domeniu. Îți recomandăm MyEbox cutii ecommerce și accesorii de împachetat, un magazin online de nișă care te ajută să ai parte de o experiență pozitivă atunci când vine vorba de transportul coletelor.

  1. Asigură-te că nu expui conținutul pachetului la factori externi ce pot să dăuneze prin

folosirea de cutii din carton de calitate superioară, cu pereți cât mai rezistenți care să fie un strat de protecție eficient pentru obiectele transportate.

  1. Utilizează accesorii pentru a umple toate spațiile goale din cutie, în așa fel încât să eviți 

deplasarea obiectelor în interior. Poți să folosești folie cu bule de diferite dimensiuni, hârtie de umplutură sau fulgi din amidon, biodegradabili, care oferă mai multă stabilitate și siguranță. 

  1. Sigiliează coletul cu bandă adezivă de calitate care să permită sigilarea etanș. Acest lucru 

contribuie la protecția obiectelor din interior și nu permite accesul la acestea. De foarte multe ori, mai ales dacă ești la începutul colaborării cu o firmă de curierat, este bine să ai această siguranță. 

  1. Citește recomandările și politicile firmei de curierat înainte de a ambala coletul. Mai ales 

dacă transporți obiecte fragile, este esențial să știi care sunt politicile firmei și care sunt condițiile pentru a fi despăgubit în cazul în care apar situații neplăcute în timpul transportului. Nu neglija aceste aspecte, indiferent de valoarea coletului pe care îl expediezi. 

Ambalarea corespunzătoare a coletelor este un factor foarte important ce poate să ajute la crearea unei relații de durată cu clienții. Este important ca aceștia să își primească marfa în cele mai bune condiții pentru ca investiția să merite, dar și pentru o experiență cât mai bună din toate punctele de vedere. My Ebox reprezintă o soluție de încredere cu ajutorul căreia ai șanse mult mai mari de a oferi condiții excelente de transport în orice situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *