Geci groase și geci de iarnă confortabile, călduroase și la modă

În colecțiile de îmbrăcăminte exterioară caldă, aspectul elegant este combinat cu caracterul practic și funcționalitatea. Și fiecare bărbat poate alege haine după gustul său.

Varietatea de modele, materiale și stiluri facilitează găsirea unui model care se potrivește cu statutul, silueta și preferințele personale.

Bărbații stilați acordă nu mai puțină atenție garderobei lor decât femeile. Componentele lor principale sunt geci groase elegante de iarnă și chiar de toamnă.

Aceste vestimentații sunt multifuncționale, confortabile și la modă. Poți vedea noile tendințe rezervate de designeri pe platforma mnl.ro.

Colecțiile de geci groase sunt modele drepte, lungime până la jumătatea coapsei și până la genunchi. 

Spre deosebire de colecția de toamnă, designerii oferă modele de geci groase cu blană, dar cu mai mult accent pe textile.

Geci groase bomber

Dacă ceva unește moda bărbătească și feminină, acesta este stilul de geci groase bomber. Mai mult, modelul modern s-a îndepărtat de prototipul său. 

Astăzi este un model elegant și adesea spectaculos, care poate fi introdus în stilul de zi cu zi și chiar în stilul de afaceri primăvara, toamna și iarna.

Luminoase sau neutre, cu fermoar, fiecare opțiune arată memorabilă și modernă. O jachetă bomber este un must have pentru această iarnă. Dar cu siguranță, modelul va fi alături de fani și în următoarele sezoane.

Geci groase matlasate

O altă opțiune la modă de inclus în garderoba masculine, este geaca groasă matlasată. Cele mai simple modele de geci de iarnă sunt elegante și non-triviale. 

În același timp, se potrivesc perfect în orice cod vestimentar de birou. În funcție de croială, există modele care arată strict și conservator și sunt lucruri care sunt perfecte pentru a alcătui ținute strălucitoare de stradă.

Designerii sunt în mod special pasionați de geci groase matlasate. Aspectul lor deliberat casual ajută la crearea imaginii unui bărbat în adevăratul sens al cuvântului. În plus, sunt populare modelele matlasate pe izolație subțire, care nu lasă să treacă apa, zăpada și vântul.

Geci de iarnă

Dezvoltatorii de îmbrăcăminte de iarnă acordă o atenție deosebită detaliilor utile precum gulerul și gluga. 

Practic, aceste elemente ajută la protejarea capului și gâtului de vânt, zăpadă, ploaie. Prin urmare, pe mnl.ro vei găsi geci de iarnă care vin de obicei cu glugă cu margine de blană și geci de iarnă îmblănite cu guler de blană.

În ceea ce privește gluga în sine, astăzi se obișnuiește să o evidențiezi. De exemplu, este decorată cu blană. Chiar și unele modele de geci de iarnă de piele sunt îmblănite și unele chiar au și glugă. 

Pe timp de iarnă nu contează unde mergi, la serviciu sau la o întâlnire, deoarece o jachetă cu glugă la modă te va face să te simți confortabil.

Geci de iarnă călduroase

Moda pentru geci de iarnă este extrem de diversă datorită stilurilor, lungimii, culorilor. Cu toate acestea, nu diferă în design, deoarece minimalismul este acum în tendință. 

Gecile de iarnă la modă, fie că sunt pentru femei, fie că sunt pentru bărbați, nu șochează cu decor accentuat sau soluții extravagante. Ele cuceresc prin concizie și simplitatea liniilor, precum și prin textura frumoasă a materialului.

În ciuda faptului că primele articole matlasate au apărut în urmă cu aproape 400 de ani, modele asemănătoare celor care sunt populare astăzi, au apărut abia în anii 60. 

De atunci, gecile de iarnă matlasate au rămas o parte indispensabilă a garderobei bărbaților și femeilor, adăugând o estetică retro siluetei. 

Dorința de a crea haine călduroase și confortabile se manifestă prin apariția unui număr mare de colecții de geci de iarnă.

Multe branduri au decis să aducă un omagiu celebrului stil, inclusiv Junya Watanabe, iar în colecția Fendi au apărut nu doar combinații de geci de iarnă tradiționale, ci și geci de iarnă purtate cu pantaloni scurți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *