Gadgeturi ‘’must-have’’ pentru o vacanță de vis

Dacă ești fan călătorii, atunci știi că există câteva gadgeturi care fac diferența când ești pe drum. Fie îți simplifică viața, te ajută în situații delicate, fie fac să zboare mai repede orele plictisitoare în avion.

Indiferent că vorbim despre telefon prin care stocăm date legate de cazare, transport, trasee, obiective turistice, sau că ne referim la laptopul pe are scrii în blogul de călătorii, dispozitivele digitale sunt de nelipsit din bagajul de drum.

  • Rucsacul antifurt

Probabil nu te așteptai să încep fix cu asta, dar siguranța datelor și bunurilor de valoare este secretul unui concediu liniștit. Mai mult, rucsacul antifurt este prevăzut cu material rezistent la intemperii, ruperi, tăieri cu obiecte ascuțite și în plus, transportă fără probleme obiecte voluminoase. Rucsacurile antifurt sunt dotate atât cu sistem de blocare cu cifru, cât și cu port USB. Ce îți poți dori mai mult? Vezi aici mai multe detalii și optează pentru modelul perfect stilului tău de călătorie.

  • Bateria externă

Dacă adori să faci zeci de fotografii pentru rețelele de socializare, atunci bateria telefonului are nevoie de resuscitare în mod regulat.

  • E-reader

Nu strică să iei și laptopul cu tine, dar și E-reader-ul. Ai la îndemână o bibliotecă întreagă, de care să profiți la maxim în timpul zborurilor lungi.

  • Trepied/ Selfie-stick

Există situații în care preferi pozele de grup sau cu familia. Un trepied ajută la realizarea fotografiilor de la distanța dorită.

  • Suport auto pentru telefon

Dacă planifici o escapadă prin țară sau peste hotare cu mașina personală, atunci acest suport îți va fi vital. Ai hărțile la îndemână, fapt care face experiența șofatului de zece ori mai confortabilă, chiar dacă ajungi într-o destinație necunoscută.

  • Ștecher de călătorie

Atunci când pleci într-o țară diferită, ia în considerare că prizele de la hotel ar putea fi diferite față de cele cu care ești obișnuit acasă. Când vine vorba de dispozitive pentru călătorit, un ștecher multifuncțional pentru toate categoriile de prize și prevăzut cu port USB este o invenție genială.

  • Boxă portabilă

Dacă îți plac petrecerile pe plajă alături de gașca de prieteni, o boxă portabilă îți va fi de ajutor.

  • Căștile

Ține cont că orice vacanță are și timpi morți. Orele de drum dus/întors, cel puțin sunt motivul esențial pentru care căștile sunt indispensabile din bagajul tău. Te ajută să comunici mai repede și mai comod, în special atunci când ai brațele deja ocupate cu bagaje și genți. În timpul plimbărilor prin noua țară, căștile te ajută să te izolezi de lumea din jur și să te refugiezi în muzica ta preferată.

  • Smartphone-ul

Deși l-am lăsat la urmă, smartphone-ul este la fel de prioritar ca și rucsacul antifurt care garantează siguranța obiectelor tale. Pe lângă postarea pozelor pe rețelele de socializare, un telefon te ghidează să te orientezi în spațiu, să găsești locuri de cazare, review-uri despre cele mai bune restaurante din zonă sau obiectivele turistice.

Cam acestea sunt dispozitivele digitale care trebuie să te însoțească la drum. Tu ce sugestii mai ai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *