Emidale.ro – Alege fermoare de cea mai bună calitate!

Fermoarul este probabil cel mai comun lucru pe care îl folosim. Îl folosim mai ales pentru rolul său principal, cel de închidere a obiectelor de îmbrăcăminte. Este format din două șiruri de lame, așezate față în față, ce se îmbină reciproc.

Un lucru interesant de știut despre fermoare este că numele lor provine de la sunetul pe care-l scot când sunt utilizate. Fermoarele pot fi de diferite forme, culori și materiale. Vei găsi fermoarele necesare de calitate pe Emidale.ro.

Care sunt tipurile de fermoare?

Fermoarele sunt folosite special pentru a creea legături permanente între două bucăți de materiale. Sunt utilizate la scară largă, atât în scop util, cât și în scop estetic. Le poți găsi aproape pe orice obiect de îmbrăcăminte, inclusiv la adidași.

Acestea folosesc două seturi de dinți ce se interblochează, fiecare parte conectată la o bandă de material. Acești dinți pot fi realizați din:

  • Metal;
  • Plastic;
  • Material sintetic.

Cel mai utilizat fermoar este fermoarul universal. Are dinți mici și este ușor de utilizat. Capătul este prevăzut cu o încuietoare care va ține fermoarul împreună. Prin urmare, capetele nu se vor desprinde.

Este cel mai frecvent tip de fermoar utilizat pentru orice obiect de îmbrăcăminte:

  • Rochii;
  • Fuste;
  • Pantaloni;
  • Bluze și așa mai departe.

Datorită că sunt foarte ușoare, nu vor modifica stilul articolului de îmbrăcăminte. Pentru rochii, fuste sau chiar costume mai elegante, se vor folosi fermoarele ascunse.

Un astfel de fermoar are dinți foarte fini. Acest tip se va coase într-un mod care nu este vizibil, ascuns printr-o cusătură. Va fi utilizat pentru articolele de îmbrăcăminte din zona formală, business sau elegantă.

Dezavantajul lor este că nu se găsesc în foarte multe tipuri de culori. Însă, datorită naturii de fermoar ascuns, o culoare apropiată nu va deranja sub nici o formă estetica.

De ce avem nevoie de fermoare?

Fermoarele sunt folosite aproape peste tot. Pe lângă scopul lor propriu zis, fermoarele sunt o metodă ușoară și la îndemână de combinare a utilului cu plăcutul.

Indiferent că vorbim despre un fermoar de metal sau din plastic, acestea pot fi utilizate pe post de element de design. Pot transforma un obiect de îmbrăcăminte sau un accesoriu, punându-l în ”lumina reflectoarelor”.

Fermoarele sunt miza celor mai mari creatori de modă. Cu ajutorul lor, pot oferi hainelor un aspect cu totul inedit. Așadar, clienții vor fi mai atrași de ceea ce creatorii le oferă.

Fermoarele nu sunt scumpe. Ieftine și mereu la îndemâna oricui. Pe Emidale.ro vei putea găsi modelele, culorile, dimensiunile și materialele de care ai nevoie.

Să nu uităm de faptul că fermoarele sunt de neînlocuit pentru genți și poșete. Indiferent că aceste accesorii sunt dedicate pentru sexul frumos sau pentru reprezentanții masculinității, cel mai folosit și bun sistem de închidere sunt fermoarele.

Indiferent de materialul din care este realizat fermoarul, el va îndeplini un dublu rol: estetic și funcțional. Prea puține sunt gențile sau poșetele care nu au un asemenea sistem de prindere.

Fermoarele pot fi mari, pot fi mici, elegante sau formale. Fermoarele metalice sunt folosite în special pentru obiectele de colecție sau de lux. Singurul dezavantaj al fermoarelor metalice, față de fermoarele din plastic, este că nu sunt atât de rezistente la apă.

Cei mai mici membri ai familie vor avea nevoie de obiecte vestimentare sau accesorii cât mai ușor de utilizat. Este știut faptul că cei mici se plictisesc repede de bunurile lor și nici nu au prea mare grijă de ele. Prin urmare, fermoarele din plastic vor fi cele mai rentabile. Sunt ușor de utilizat până și de cei mici.

Obiectele hand made, precum articolele de marochinărie, vor avea nevoie de un sistem avantajos de închidere. Cele mai nepretențioase și ușor de utilizat sisteme sunt fermoarele. Cele din plastic vor fi cu siguranță mai ieftine decât cele din metal.

Prin urmare, cine se ocupă de realizarea hand made a unor articole de îmbrăcăminte, va putea salva o sumă împortantă de bani în procesul de realizare a accesoriului sau articolului. Astfel, fără doar și poate, profitul va fi mai mare.

Desigur, există cu siguranță numeroase avantaje când vine vorba despre fermoare. Te poți bucura de ele doar la un click distanță, pe Emidale.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *