DEZMEMBRĂRI FORD

Sigură, performantă și cu design atractiv, cu siguranță iubești mașina ta Ford. Însă ce te faci dacă aceasta a suferit un accident minor sau de proporții mai mari? Ei bine, nu este cazul să te îngrijorezi, deoarece indiferent câte piese au fost afectate la aceasta, oricând poți găsi piese înlocuitoare în parcurile de dezmembrări sau pe site-urile acestora, în secțiunea piese din dezmembrări Ford. Îți prezentam mai jos câteva dintre piesele pe care le poți găsi pe site-urile de dezmembrări pentru mașina ta Ford, precum și preturile orientative pentru acestea.

Bară față / spate – 360 lei, Uși –  280 lei, Aripi – 450 lei. Piesele de caroserie se deteriorează cel mai des în cazul accidentelor minore, frecvente. Un avantaj al  pieselor de caroserie de la dezmembrări, este acela că poți găsi piesele de care ai nevoie chiar pe culoarea mașinii tale, fără a mai fi necesar să le revopsești.

Motor – 1350 lei, Alternator – 350 lei, Radiator – 460 lei. Acestea sunt piese vitale pentru funcționarea mașinii, iar înlocuirea lor nu poate suferi amânare. Din fericire, în parcurile de dezmembrări găsești sute de astfel de piese, pentru diferite modele de mașini, de la majoritatea brandurilor. 

Pe site-urile de dezmembrări poți găsi aceste piese, precum și multe altele, pentru majoritatea modelelor de mașini. O dată ce ai găsit exact piesele pe care le cauți, le poți comanda foarte ușor direct pe site, fără a mai fi necesar sa te deplasezi până la sediul parcului de dezmembrări, iar acestea vor fi trimise prin curier, direct la adresa ta. Firma de dezmembrări îți va oferi și o garanție pentru piesele comandate, iar ulterior, vei avea chiar și posibilitatea să returnezi piesele, daca vei dori acest lucru.

Dacă ești în căutare de piese din dezmembrări Ford, îți prezentăm aici un site unde poți comanda cu încredere piese originale și de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *