Detalii de care sa tii cont atunci cand alegi cursuri de engleza pentru copii

Invatarea unei limbi straine nu mai este un moft, ci o necesitate care ”dicteaza” viitorul profesional, dar si personal al copilului tau. Daca iti doresti sa-i oferi cat mai multe sanse de a-si construi o cariera frumoasa, atunci va trebui sa nu omiti din formarea copilului inscrierea la o serie de cursuri engleza copii.

In functie de formarea aleasa si de varsta de la care incepe invatarea limbii engleze, copilul are sansa de a ajunge sa vorbeasca aceasta limba ca un nativ. Centrul de limba engleza flyingcolours.ro ofera cursuri de engleza pentru copii dupa un format ce asigura o invatare rapida si eficienta, astfel incat rezultatele sa nu intarzie sa apara.

cursuri engleza copii
cursuri engleza copii

Iata cateva detalii de care sa tii cont atunci cand alegi la ce cursuri de limba engleza sa-ti inscrii copilul:

  • Modul de predare – profesorii din cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours lucreaza cu copiii folosind metode si tehnici de predare de ultima generatie. In cadrul acestor cursuri de engleza pentru copii, notiunile teoretice de gramatica limbii engleze sunt fixate cu ajutorul unor tehnici creative si atractive, precum jocurile de rol, dezbaterile sau sustinerile de proiecte. Aceste exercitii solicita atentia copilului si-l tin conectat cu activitatea. In plus, il ajuta sa isi imbunatateasca vocabularul si pronuntia si sa-si exerseze abilitatile de comunicare. In final, copilul va invata sa raspunda si sa vorbeasca spontan in limba engleza si nu numai;
  • Numarul de elevi in grupa – grupele de studiu din cadrul acestor cursuri de engleza pentru copii sunt formate din 8-10 elevi (suficient de putini pentru a putea participa cu totii activ la exercitii, dar si suficient de multi astfel incat sa beneficieze de toata atentia profesorului);
  • Modul de constituire al grupelor – acestea sunt formate pe baza a doua criterii: varsta si rezultatele obtinute la evaluarea de nivel. In acest mod, copilul va fi repartizat intr-o grupa cu copii de aceeasi varsta si cu un nivel de engleza asemanator. Copilul nu se va simti intimidat sau stanjenit si se va putea imprieteni cu usurinta cu restul membrilor grupului;
  • Tipul de pregatire – copilul poate beneficia si de pregatire pentru examenele Cambridge, care pot fi echivalate cu examenele scolare;
  • Feedback – profesorii vor oferi feedback constant atat copilului, cat si parintilor. In acest fel, vei avea constant o imagine clara despre evolutia copilului si despre ce a invatat, cat si despre ce mai are de invatat.

Limba engleza nu mai este doar o cerinta a angajatorilor, ci este o necesitate personala. Invatarea acestei limbi ii va permite copilului tau sa elimine bariera lingvistica si sa se poata exprima liber, astfel incat sa fie auzit si vazut de lumea intreaga.

Totodata, participarea la cursuri engleza copii este si o oportunitate pentru copil de a intalni persoane cu aceleasi pasiuni si de varsta apropiata. Astfel, va avea ocazia de a-si largi cercul de prieteni si de a-si exersa capacitatea de comunicare.

Consulta oferta completa si fa primul pas catre un viitor mai luminos pentru copilul tau, din care prietenia si oportunitatile sa fie nelipsite. Limba engleza este ”pasaportul” care-i asigura trecerea de orice bariera lingvistica, deoarece este a doua cea mai vorbita limba din lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *